《星夢》精華區

主題列表 登入
七星元老會員 #1
大家好,這兩天過得好嘛?我們知道大家都在心急想得到封測帳號,但你知不知道在這個過程中最痛苦是怎樣?並不是等待帳號的日子,也不是得不到帳號,而是帳號已經穩穩當當的在手了,可是卻遲遲下載不到遊戲主程式,曾經參與過其他遊戲的玩家也能體會吧。不怕,我們為了將你的痛苦減至最低,因此在今天率先派發遊戲主程式,雖然玩家未知道能不能得到封測帳號,但由於此遊戲主程式可以保留至遊戲正式版本,因此您也可以先下載後遊戲。

請按此下載《星夢ONLINE》遊戲主程式

拿到了主程式後,記得我們明天將開始派發帳號啊,我們將會通過官方討論區2000FUN香港暢銷遊戲雜誌gameplayersonline派發帳號,大家要注意啊。

至於點解有人d/L 倒 有人唔得呢
係因為 我諗工作人員 設定左同時間只可以有幾多人下載~
所以變左一d得一d唔得咁囉~
唔得既話  唔洗開post問點解既^^~ 晏小小再試應該就得嫁喇:)3 
希望可以解答大家 關於下載主程式既問題~

d個Post都唔需要回應嫁喇^^只係想俾大家知道關於下載遊戲主程式既消息

[ Last edited by 失去法力的魔鬼 on 2005-4-15 at 01:53 AM ]
五星白金會員 #2
第一個黎回!!!!thxxxxxxxxx
五星白金會員 #3
第2個,仲係唔得丫= =
二轉會員 #4
聽日先dl= =睇佢個衰樣今日dl唔到
二星初級會員 #5
我dl左啦啵@_@
用左一兩個字既時間=0=
二星初級會員 #6
我都dl左啦^^我用flastget下載的
四星黃金會員 #7
dl左又點...拎埋帳號又點......又咪玩唔到?
等星一!= =
四星黃金會員 #8
Originally posted by 失去法力的魔鬼 at 2005-4-14 10:36 PM

唔得既話  唔洗開post問點解既^^~ 晏小小再試應該就得嫁喇:)3 
希望可以解答大 ...

係唔係打錯字~
晏小小再試應該就得嫁喇

遲?????????????對嗎~/)/)
都唔洗咁快下載等左有a/c下都未遲~/)
六星鑽石會員 #9
dl唔到呀>>>>>.<<<<11點幾la
三星高級會員 #10
e+係1時40分 明英帥靚正 下載唔到 我係用FlashGet下載既...
二星初級會員 #11
我仲未試ka~明天我試ha lo~
哦....搞到我仲以為部機lol左添
thz 你 唔該哂板主   辛苦哂
五星白金會員 #13
cccccccccccccccccc
四星黃金會員 #14
Originally posted by 失去法力的魔鬼 at 2005-4-14 10:36 PM

希望可以解答大 ...

魔鬼丫~
不過我等到今日都係唔得啵....-v-
二星初級會員 #15
有人下載左~放上去bt啦~大家下載會快d
佢寫住"乜乜乜乜乜..........拒絕登入要求',我仲以為係我問題
六星鑽石會員 #17
4/15早上9:15分dl唔到
五星白金會員 #18
岩岩仲下載到,但係頭先禁錯制想再下載番又唔得=.=
二星初級會員 #19
我也是用Flashget,現在才剛剛下載.
頭頭出現一些Error,然後才連上去.
我好怕會像你們那樣.
冇得dl- -= =
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數