家族頻道

主題列表 登入
三星高級會員 #1
大頭目--洛幸兒

小頭目--神醫妹妹
         --映月石
         --赤之淚
         --紫雨幽洛
         --妹子
         --熾天使卍
         --莉雅

族員 --烙刻印&&            --菁兒
       --o0檸檬茶0o         --白雲飛
       --uncle&&              --一呠呠一
       --水心銘              --skyblue
       --mini曲奇&&          --懶懶壽&&
       --o積奇o                --糖糖乂
       --死亡刀客             --戀術乂彥
       --虎戒兒                --白如云
       --阿笠                 --乂雪兒乂  
       --Ss魔術小e女sS     --逍乂遙
       --凌霜                 --藍影俠&&
       --0o傻乂魚o0         --ROKO
       --薛凱琪                --迷縱使徒  
       --星之守護神          --0o戀愛天使o0  
       --nancy                 --月凝蝶
       --希潑諾斯             --LaSt
       --CuTecUtEJJ         --阿蒂蜜絲
       --千色                   --小維
       --火神騎士             --蜜兒
       --鬼佬神工             --魅影殺手
       --洛lok                  --天澤
       --o0o戀人兒o0o      --乂守財奴乂
       --藥老                   --銀雨
       --舒菲                   --靈妹
       --風水刃                --藍雪鈴
       --v藍精靈v             --浩魂
       --chung仔              --Rayan
       --小貓怪                --天神術士
       --天瑜                   --平凡小男孩
       --風繼續吹             --一無奈小戰醫一

入族要求﹕                              本族族規:
1.常上線玩家                         1.不可以說粗言穢語
2.多幫手做家族任務                2.不可在game呃人或呃自己族員
3.要多online講野                    3.嚴禁叫族員帶升lv
4.有意入族請密小頭目             4.族員要互相幫助和睦
5.愛好和平                    5.家族中要平賣物品

另外家族中 有專人賣 藥,絲,皮 等等料 比市價平好多

本族成立在乎同族玩家玩得開心, 嚴禁嘈交有事可大家商量, 大家要互相幫忙, 互相勉勵.:love2::love2::love2::love2::love2::love2:

[ Last edited by 伶兒 on 2006-3-28 at 09:06 PM ]
三星高級會員 #2
寧采到此一遊-0-~

[ Last edited by ~倩女幽魂~ on 2005-4-23 at 09:46 PM ]
八星無敵會員 #3
8掛問下..
做咩會走去開新族...?

p.s:我係日日~
VIP會員 #4
朕到此一遊@o@"

我都差唔多唔玩了....比心機唷@o@
三星高級會員 #5
thx>3<6樓...最緊要個個玩得開心就得了^^
三星高級會員 #6
Originally posted by jordanyiu at 2005-4-23 10:52 PM
8掛問下..
做咩會走去開新族...?

p.s:我係日日~

諗住開開心心咁玩^o^

開個新族希望個個都齊心的^^

唔會嘈交交>o<
三星高級會員 #7
Originally posted by ~倩女幽魂~ at 2005-4-23 09:44 PM
寧采到此一遊-0-~

寧采>o<幾時黎我個族玩下??
二星初級會員 #8
小煒到此一遊=..=
小伶兒
我又來找你啦= =開族!?
做咩又開多一個族喔!?
三星高級會員 #9
又開個新族:ro00::ro00::ro00:
玩online game無嘈交關好玩/)/)/)
五星白金會員 #10
藍藍~~~到此痾堆屎...永遠留念-.-v
五星白金會員 #11
嗚嗚...
今日藍藍個acc矛月卡了/~\..又矛錢買/.\""...5豬點算口牙>o<"
二轉會員 #12
Originally posted by red蘋果 at 2005-4-24 03:44 AM
嗚嗚...
今日藍藍個acc矛月卡了/~\..又矛錢買/.\""...5豬點算口牙>o<"

咁你唔玩就奉獻個ac俾我啦/)/)/)
二轉會員 #13
肥兒牙肥兒~_~"

我好似做唔到族規1,3,4點~_~"
二轉會員 #14
~_~"夾夾你食蕉蕉吧
八星無敵會員 #15
死人頭夾...
on奶俾我+好友ar.\/.
五星白金會員 #16
Originally posted by 夾夾 at 2005-4-24 08:55 AM

咁你唔玩就奉獻個ac俾我啦/)/)/)

已經有人貢獻左個ACC你喇-﹏-"
依家又想我禾ACC-=﹏=++...
八星無敵會員 #17
Originally posted by red蘋果 at 2005-4-24 10:13 AM

邊個白痴仔俾個ac低b夾用= =?
五星白金會員 #18
Originally posted by jordanyiu at 2005-4-24 11:26 AM

要問佢先知=﹏="
二轉會員 #19
Originally posted by jordanyiu at 2005-4-24 11:26 AM

你估下=o="
二轉會員 #20
Originally posted by red蘋果 at 2005-4-24 10:13 AM

咁你隻人仔爆四下就ko嘛=o="
下一頁

選擇頁數