《魔力寶貝》寵物版

主題列表 登入
二轉會員 #1
請各位到以下教學睇睇
睇完有咩明再問

神威流教學一覽

八星無敵會員 #2
我想知
點計返
高lv/野生寵
1lv既真bp同掉幾檔
可唔可以講下呀><?
三星高級會員 #3
都唔夠積分=-=
八星無敵會員 #4
Originally posted by at 2003-10-12 03:58 PM:
都唔夠積分=-=

入交易板求其搵6個post推左佢咪得搵
最好推下我果d啦8)
二轉會員 #5
你唔好睇少上面o的post啦= ="
你估真係一個post可以教晒你計咩?
你俾少少心機去睇啦 可以嘛?
一o的有答案o既o野, 我冇必要再答
日日答10個'咩叫掉檔' 點解我唔post10個link叫你去睇仲好
一個post字數過300, 你估會唔會有人一日覆3千(10x300)字
覆10次咩叫掉檔呢?

叫你去睇 就認真o的去睇睇,
如果冇心學, 咁你就唔好再問有關掉檔問題了

正如新手問, 咩叫bp, 俾你會點?
到o左中期時間, 問你咩叫真bp, 有小數o既咩?
到o左宜家, 咩叫掉檔?

bp = basic pt, 好簡單答到,
真bp係因為顯示問題, 每個數值都有小數, 所以就有真bp
真bp點計? 又要講一輪 = =

講完真bp喇, 掉檔係咩? 有咩用? 點計?
你可以幫我答嘛?

而且上面只係單講lv1寵, 野生寵, 高lv寵都未包括在內
你唔好睇得呢樣o野咁簡單啦
我post的已經係精華了
我學o既o野比你睇o既多出5倍以上
俾俾面啦, 唔該:ro02::ro02::ro02::ro02::ro02:
五星白金會員 #6
=.=
總之有寵既post都有幾個人問咩叫掉檔同咩叫真bp
點計掉檔呢d 問題見得多唔嫌你煩我都嫌自己長氣=.=
四星黃金會員 #7
其實,幫推推你呢個topic好定"神威流教學一覽"呢個topic好?
四星黃金會員 #8
點解板主唔將佢轉位精華呢.....
我覺得佢好有心機教...1個post好多字..
講得幾詳細...雖然好深--
二轉會員 #9
推post時間
四星黃金會員 #10
置左頂唔使推lo..
唔夠分睇..慘=.=
THX
四星黃金會員 #12
不如你將d link貼係簽名檔度
二轉會員 #13
都好o既
我遲多排先改簽名檔
宜家個簽名full的, 加唔到link
hi唔夠分
三星高級會員 #15
等我推多d文睇睇點解先=.="
Originally posted by 神打王 at 2003/10/10 11:52 PM:
講黎講去咪想+價
1技醫師又係100/200/500/800
10技醫師又係100/200/500/800
醫師升技點同修武,防咁難
講真你諗下有幾多人開個開醫師由實習醫師>醫師.......咁玩上去
個個咪又係想搵快錢又唔洗點升技先走去 ...
VIP會員 #17
差一分....
二轉會員 #18
睇極都係唔明 :ro03:
二轉會員 #19
你所有寵物論睇晒先有用
唔係好難會明晒
三星高級會員 #20
明白唔該
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數