解迷任務&生活技能

主題列表 登入
三星高級會員 #1
不停自修...終於升到36x黯然,14x易筋,251神爪,試招後比人打到扒地...用1200打3610最多先7k...比人打就下下w幾...大家覺得係咪好廢,我好灰.../_\
五星白金會員 #2
唔算廢啦~14x易筋仲廢:ro00:
四星黃金會員 #3
升多10lv黯然啦,應該會好d,唔洗好多時間
五星白金會員 #4
其實唔係你太廢 可以係人地強姐
你升易筋先 到157lv 就唔會比人打過萬
但如果你的對手係修太玄 咁我就唔敢肯定會唔會打人打過萬

就例如我咁  我都係比太玄果d人打好痛 (對方九奧37x+大玄15x)
大約6千幾至一萬左右 其他既 唔會過5千

所以 你唔會話太廢
如果再唔係 你一係修易筋 一係修新武 咁個防好會dd
再唔係既話 你可以修黯然

[ Last edited by 天仔仔 on 2005-6-12 at 10:41 PM ]
四星黃金會員 #5
又可能係eq問題ja下ma-____-...
251新招14x易根,個格做得好好架la
或者你好似樓上個個咁講,升到151易根以上
效果會明顯d
五星白金會員 #6
其實 依家魔3武器 10個就有3~4個有
而且 防3610之後吃丹吃200防的鎧神+鐵血丹心+超鐵甲丹+鐵甲丹  防就有高了
那樣你就不會給人打很痛
三星高級會員 #7
thx大家比既意見^^,我都係前幾日抽左隻養爪,now先得2點...我決定全力谷絕!!~
二轉會員 #8
打咩人 7k咁小.-.-?
我黯然361 打人都w啵-.-
五星白金會員 #9
我1200攻用九奧36x+蛤蟆14x都打我個fd二萬九la....佢37xx防新招22x易筋14x
二轉會員 #10
Originally posted by 小盟主 at 2005-6-24 08:58 PM
我1200攻用九奧36x+蛤蟆14x都打我個fd二萬九la....佢37xx防新招22x易筋14x

爆雙手呀? 定爆心先~_~?
二星初級會員 #11
好廢~~睇黎你要del acc好過
二星初級會員 #12
我黯然359 打人都 1w..............=.=!
八星無敵會員 #13
Originally posted by 小盟主 at 2005-6-24 08:58 PM

你食左藥,人地冇食藥?
定係你爆雙手先有2萬9?
我server  38x十八掌+16x蛤蟆打我3325防,202神爪格...1200攻打我萬九一下
六星鑽石會員 #14
我打人都得果3 4 .....
二星初級會員 #15
Originally posted by 『怒天』 at 2005-6-29 07:16 PM

你食左藥,人地冇食藥?
我server  38x十八掌+16x蛤蟆打我3325防,202神爪格...1200攻打我萬九一下

萬九一下真係太少:cry::cry:
四星黃金會員 #16
你覺得廢原因係可能唔夠攻打人唔痛掛=.=我370 9o 入壇下下打人2w幾 不過我冇格都比人打好多...我入壇渣1650加青龍介=.=入人好多..
四星黃金會員 #17
用1200不如養把10攻10爆玩仲好用=.=~我本人覺得10攻10爆勁過1200.....
五星白金會員 #18
Originally posted by ☆柒◆K★ at 2005-6-25 06:20 AM

爆雙手呀? 定爆心先~_~?

緊係爆心la,雙手就5~6萬la=.=
五星白金會員 #19
Originally posted by 『怒天』 at 2005-6-29 07:16 PM

你食左藥,人地冇食藥?

大家都有食,唔係爆雙手,係爆心打2萬9
五星白金會員 #20
應該係1400,計少左本身果200
回到最頂傳統版

選擇頁數