征服Online

主題列表 登入
七星元老會員 #1
遊戲不能玩嗎~程式出現錯誤嗎
有任何的問題
就在這裡提出~也請知道方法的人~
替他解決疑問喔
六星鑽石會員 #2
我想知幾時出香港ser
四星黃金會員 #3
點解dl好多次都係bt file,但係用bt dl 佢又話個file太大........
咁佢即係想點??=3=
四星黃金會員 #4
add我icq154923270,我send俾你= =+
五星白金會員 #5
我想知2000fun有冇機會賣征服d點數
五星白金會員 #6
我想知有冇繁體字-.-?
四星黃金會員 #7
唔該大家幫幫手~

我想問下
我係打ac同密碼既時候
我係完全打唔到既~
佢有閃一下但就打唔到,cope貼上都唔得~
唔該有冇人可以幫幫手~十萬個唔該~
ps:我有重裝,都係唔得
一星新手會員 #8
Originally posted by phoenix at 2005-8-6 01:33 PM
我想知有冇繁體字-.-?

有繁體字既,放心
四星黃金會員 #9
唔該板主幫幫手~

我想問下
我係打ac同密碼既時候
我係完全打唔到既~
佢有閃一下但就打唔到,cope貼上都唔得~
唔該有冇人可以幫幫手~十萬個唔該~
ps:我有重裝,都係唔得  

飛天歷險,05年最強Online新作,封測玩家一
四星黃金會員 #10
我有問題啊,
我的ME的
我入帳號和密碼的時候,只可以打1個同一樣的英文字母,但可以打好多個的,怎麼做好,請幫幫我,thx
六星鑽石會員 #11
點樣影相嫁=.=??

[ Last edited by 銀霜 on 2005-8-9 at 01:25 AM ]
三星高級會員 #12
影相禁f12就得
征服入面冇screenshot的話
就加一個
二轉會員 #13
隻game 3d定2d?
六星鑽石會員 #14
 當你PK了一個玩家并將其殺死,那么你的PK值將會上升10點。但是在游戲中你每在線6分鐘,將會減少1點PK值。

當你PK藍名和黑名的玩家的時候是不加PK值的。PK紅名的玩家并將其殺死,PK值只加2點。

玩家名字成紅名或黑名的狀態下,系統給予警告提示。

咁佢講PK藍名和黑名的玩家的時候是不加PK值的,,但係殺左佢地會唔會加PK值??

同埋如果有PK值係咪只係入左城d巡邏衛兵先會殺你
三星高級會員 #15
我更新完左佢彈個eorr出黎之後 重要係亂碼
四星黃金會員 #16
Originally posted by 銀霜 at 2005-8-12 01:54 AM
 當你PK了一個玩家并將其殺死,那么你的PK值將會上升10點。但是在游戲中你每在線6分鐘,將會減少1點PK值。

當你PK藍名和黑名的玩家的時候是不加PK值的。PK紅名的玩家并將其殺死,PK值只加2點。

玩 ...

殺藍名同黑名係唔+pk值.....
巡邏衛兵唔會打藍紅黑名,治安就會
六星鑽石會員 #17
Originally posted by 乂慎乂 at 2005-8-15 01:37 AM
我更新完左佢彈個eorr出黎之後 重要係亂碼

我都係咁~之後我從開機佢冇左果句野就彈左另一句
                            ↓
error data:M_Fire of ini/3DEffect.ini
                            ↑
佢出完e句野之後就同我關左隻game.........
唔該話我知有咩問題:cry:
我又試過重開機~刪game再安過~都係咁
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
三星高級會員 #18
大家好丫,我征服online係15lv箭手,我想問點用飛行,飛行技能我已學了,請教教我,謝
六星鑽石會員 #19
Originally posted by whisky1874 at 2005-8-16 08:51 AM
大家好丫,我征服online係15lv箭手,我想問點用飛行,飛行技能我已學了,請教教我,謝

你hp量果度有個圈圈包住~如果果度100/100既話你就用到
二轉會員 #20
我dl左setup完
用左果個繁體更新
打完ac同pw次後人佢話
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數