iHorse 討論區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
iHorse 系列是一隻可以過千人上線大型網上賽馬遊戲,成為會員費用全免

- 通過簡單下載遊戲及登記程序後,你就可成為會員立即進入遊戲內。

- 遊戲內你的身份是馬主、練馬師及騎師集於一身,每個會員擁有自己馬房、馬匹及組織。   

- 每名會員可養多匹馬匹在馬房內,馬匹可經由馬會購買、配種及精選拍賣場內得到。  

- 成績理想會員,更可以開設屬於自己組織當首領,招收其他會員成為組織成員,強大自己組織,組織內還有多項功能。

- 遊戲內設有多個本地馬場,每個馬場隔一段時間會舉行賽事,賽事分不同路程及班次。   

- 當馬匹成熟後,會員替馬匹報名出賽,出賽時可控制馬匹步速、走位及打鞭等等。   

- 每場賽事可供十四名馬主同時透過上網連線進行比賽。   

- iHorse 好玩之處在於能夠模擬真實賽馬情況,其真實性可達到 90%,使到會員能夠完全感受到真實賽馬時策騎樂趣。   

- 每場賽事會接受會員投注,分獨贏、位置及連贏。賠率是用投注額來進行實時計算得出的。

很靚的場景

預備出閘

出閘啦

第一身的策騎畫面

衝線慢動作

[ Last edited by ilovehorse on 2005-8-12 at 05:02 PM ]
二轉會員 #2
咁似馬場風雲-o-
有乜分別架????
二轉會員 #3
Originally posted by 西邪 at 2005-8-13 12:57 AM
咁似馬場風雲-o-
有乜分別架????

馬場風雲同iHorse 3D唔同公司出架,分別iHorse 3D畫面靚過馬場風雲好多,其他自己玩過先知:em015:
二星初級會員 #4
iHorse 系列在一向玩開賽馬遊戲的玩家來說都是一隻對策騎控制模擬得比較好的一款遊戲,
現在場景大改進,相信會更好玩。
耐玩性來說,你見佢出到第三集就知啦!
二星初級會員 #5
畫面不俗...但好多野同ih3都好一樣=.=
二星初級會員 #6
係ar d功能完全copy from ih3
二星初級會員 #7
未play過ihorse3,5識
二星初級會員 #8
好似沙圈ar..d 馬場咁..同ih3一模一樣
二星初級會員 #9
it is a very good game
一星新手會員 #10
貴唔貴嫁?太貴我玩唔起嫁
一星新手會員 #11
場景好靚.......................................
二星初級會員 #12
Originally posted by cwsj2003 at 2005-8-18 09:26 PM
好似沙圈ar..d 馬場咁..同ih3一模一樣

iHorse3D 主要是建基於 iHorse3 以上再發展立體的場景及跑法。

如果你有出到比賽你就發覺同 iHorse3 很唔同的啦!
二星初級會員 #13
Originally posted by 大話軒 at 2005-8-19 06:49 PM
貴唔貴嫁?太貴我玩唔起嫁

iHorse 系列一向也是以便宜月費優惠玩家的。
一星新手會員 #14
月費幾錢嫁????
一星新手會員 #15
原帖由 ★琛仔~∮ 於 2005-8-23 06:16 PM 發表
月費幾錢嫁????

hk$55^^......................
一星新手會員 #16
原帖由 ★琛仔~∮ 於 2005-8-23 06:16 PM 發表
月費幾錢嫁????

hk$55^^......................
三星高級會員 #17
唔該俾個網址黎想dl隻game玩下
三星高級會員 #18
係咪要18歲以上先玩得??
一星新手會員 #19
d馬好假喎..
回到最頂傳統版

選擇頁數