絲路Online

主題列表 登入
常務管理員 #1

產品名稱: 150特價點卡包
推出日期: 8月下旬
售價: $38

內容:
六星鑽石會員 #2
好野有得買點喇.........
一星新手會員 #3
要買點可能唔玩........
睇下到時先算
五星白金會員 #4
e.....都唔算貴wo...
300點...可唔可以轉月費ga??
二星初級會員 #5
外掛天下.......當你升到咁上下..發現到你點練一個外掛搞掂
係唔係得2000fun先有得買~^^
如果係就好 不過唔關我事~我玩韓版~
2000fun萬歲~!!!!!
四星黃金會員 #7
2000FUN(北角區總店)
地址: 北角英皇道288號柏麗廣場91號地鋪(地鐵炮台山站)
電話: 2887 0093
營業時間: 10:30AM-10:30PM

2000FUN(荃灣區)
地址: 荃灣荃豐中心地下A7 A鋪
電話: 2498 3168  
營業時間: 11:30 AM - 10:00 PM

~"~......咁遠......
我住黃大仙......專程去咁遠>"<........車$$$都蝕佐>"<........
深水涉.......MK.........個D地方有冇分店>"<........
咁遠......好唔方便ja>"<........
七星元老會員 #8
旺角都有2000FUN  尊門店的

在旺角彌敦道CHIC 之堡商場  我不記得2樓定3樓了  
三星高級會員 #9
隻game咁多人開外掛  點玩呀
三星高級會員 #10

幅圖最右手邊果個,有friend見香港已經有得賣

賣幾錢?有冇季包咁抵?

GUMP個網站好似整緊雙月同季費的虛擬包,不過得圖未有得購買住‧

[ Last edited by 安德魯 on 2005-10-4 at 10:04 AM ]
五星白金會員 #11
but我住大埔架啵......
好似好遠啵..
但我又想買季包
三星高級會員 #12
Originally posted by 0o傻佬一個o0 at 2005-10-5 05:51 PM
but我住大埔架啵......
好似好遠啵..
但我又想買季包

你去大埔d game shop睇下先囉,我在葵芳葵涌廣場都見有季包賣,一樣係$228

你另一個post話十月六日入點玩x2 exp活動,咁你係入邊隻點?月包?150點?

[ Last edited by 安德魯 on 2005-10-7 at 03:38 PM ]
四星黃金會員 #13
我想問2000fun專門店 OR
以下係絲路月費包購買的地址  
仲有冇得買絲路月費/點數=.="?

C.C Computer Game Shop(旺角區) (有電腦, 可即場交易)
地址: 旺角先達廣場1樓F88號
電話: 3428 8801
營業時間: 12:30-11:00PM

屯門(有電腦, 可即場交易)
遊戲棧 G-Station
地址: 新界屯門時代廣場南翼三樓14號鋪(mc當勞後門側)
tel: 24404242
營業時間:

九龍灣(有電腦)
01 電玩部屋
九龍灣淘大商場1期2樓S93號鋪
Tel: 21897528
營業時間: 11:00 AM ~ 10:00 PM

上水
腦世紀
地址:上水龍豐廣場地下51號鋪
tel: 26710233
營業時間: 12:00~9:00pm

將軍澳區
遊戲人生
地址: 將軍澳寶琳新都城中心第三期157鋪(紅樹林餐廳隔離)
電話: 3194 6174
營業時間: 11am-10pm

灣仔
西城
地址: 香港灣仔道188號東方188商場1樓134號舖
電話: 2591 6920
三星高級會員 #14
2000FUN(荃灣區)
地址: 荃灣荃豐中心地下A7 A鋪
電話: 2498 3168  
營業時間: 11:30 AM - 10:00 PM

點解呢間2000fun 無得賣 絲路包同點?
我去過問 ...佢話無得賣
二星初級會員 #15
在那有得買Mr.Q 狼來了!
論壇乞丐 #16
:rose: :rose: :rose:
論壇乞丐 #17
:em053: :em053: :em053:
論壇乞丐 #18
:donno: :donno: :donno:
論壇乞丐 #19
:donno: :donno: :donno:
論壇乞丐 #20
:offtopic: :offtopic: :offtopic:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數