《星夢》精華區

主題列表 登入
七星元老會員 #1
1)波奇鳥進化圖
[attach]32141[/attach]

2)命運之球進化圖

3)星星之火進化圖

4)棉棉兔進化圖

5)聖誕波奇蛋進化圖

6)聖誕小雪人進化圖

7)機械女管家-小瞳進化圖

8)索爾精靈
[attach]32142[/attach]

9)OK小賊王進化圖

10)鋼之機械偶進化圖

其他戰鬥精靈(沒有進化)
10)傻豬豬

11)滾滾小肥豬

12)藍舌鬼

13)紫舌鬼

14)綠舌鬼

波奇鳥果張個Size太大 唯有放係Pchome= =但可能因為太多人睇 好快就會死圖= ="
死左圖既話我唯有 盡量試下放第2度啦:cry: 除左波奇鳥外 應該其他無咩問題嫁喇:)3

[ Last edited by 失去法力的魔鬼 on 2006-2-13 at 04:29 PM ]

三星高級會員 #2
正呀 版主^^
加油~~~~
三星高級會員 #3
實在太正了.............................................................
你簡直係我的救世主 =口=
餅主~我隻黃雞係烈火爆劍唔係赤風既......
我都想要赤風呀 >3<"
點解咁既~其他玩家又係咪咁尼??
七星元老會員 #5
係喎~唔記得提提大家= ="
上面既技係修正左既技= =
但係未出街嫁XD 獨家野>v<v

烈火爆劍係意志技 寵物唔識出嫁<-- @o@
二星初級會員 #6
咁.....有冇人知隻滾滾小肥豬點+點牙?
六星鑽石會員 #7
thx版主 >O< 狂升小瞳=.=
三星高級會員 #8
版主升哂喇@@?
d圖點搵架=0=
二星初級會員 #9
嘩...好正呀....
三星高級會員 #10
>< 正呀  好有用
依家開始要狂升小瞳=.= 嘿嘿嘿嘿
升到60叫佢同小純打XDDD
四星黃金會員 #11
你可以試下係http://www.polopo.com放ga
有100mb
三星高級會員 #12
thx ar!!!!!
餅主~求救呀~
上邊個post咪話隻黃雞既...
尼個post係話紅雞的>..<
我隻紅雞學左闍黑魔獸
但就有血色月蝕......
遲d到底係學 魂彈 定 烈日光輝 架??
尼隻紅隻係係更新之前30lv架
唔知係咪因為更新所以冇尼d技尼??
仲有仲有 曈曈進化係咪變左件裝d色架
因為我見到d格仔入邊 佢件裝變左色既...
佢d解說都幾好笑啵>"<!! 新一代美少女戰士@~@"
唔該餅主 感謝餅主 多謝晒呀!!
Originally posted by ~>龍<~ at 2005-9-18 04:22 PM
版主升哂喇@@?
d圖點搵架=0=

傻既 餅主唔係普通玩家呀~
佢有~ 有咩咁出奇 話晒官方人員啵
有尼d資料好正常:)3
餅主拎尼d資料同大家分享 好偉大呀@~@"
二星初級會員 #15
咁多隻之中,我都係覺隻天馬型過小純.....
二轉會員 #16
喔..點解我隻黃鳥22lv中....招技唔係氣彈射..係黑石破劍既...
二星初級會員 #17
板主我睇唔到機偶呀><
二星初級會員 #18
Originally posted by 肥銘 at 2005-9-18 07:56 PM
喔..點解我隻黃鳥22lv中....招技唔係氣彈射..係黑石破劍既...

唔記得左係邊次更新之中,好似係更新棉棉免果次...
係更新之前,隻黃鳥進化既話會多左黑石破劍
    更新之後,你隻黃鳥進化既話會係氣彈射....
    另外,我記得我d寵(包括隻黃雞)係更新左之後,
    唔知點解佢地全部d技都無哂,要進化之後先有番招技
我唸應該係呎個原因,以先會敢樣,
以上一切純透過事實推測,可能會有實之處...
一星新手會員 #19
點解小曈要咁高lv先有得進化架\口/唔公平ya..
仲有佢個樣做咩比人打格仔既?唔係進化唔變樣下ma==?
二星初級會員 #20
小瞳  點解打曬格仔.........
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數