熱血江湖 貼圖區

主題列表 登入
VIP會員 #1
唔係幾識貼相上黎既可以睇下/參考下

識貼相既最好提供方法啦....我呢D淺見黎架咋

首先準備一張響game影低既相,然後去搵返隻game安裝既地方(例如C:\),
入去C:\Program Files\wayi\熱血江湖\datas\capture
搵到張相最好以小畫家形式save多次(雙click張相或右按->以形式開啟->小畫家),之後另存新檔

檔名後面打上.gif或者.jpg,咁張相既大小應該可以縮細至100KB左右

(如果唔縮小,好難搵上傳網頁上傳佢,始終張相影出黎,成1.XX mb)

之後上網,搵上傳相片既地方,我平時用開既太小喇,歡迎提供

1.教育城:我諗好多人都知呢個係咩啦掛  http://www.hkedcity.net

2.[url]http://uploader.luvzone.net/url] 呢個限制左張相最大只可以250KB,同埋記得搵地方keep住條link

上傳完張相啦,會話比你知張相既url架,copy低之後就可以開post

[ Last edited by lwljoe on 2005-11-17 at 05:41 PM ]
五星白金會員 #2
Originally posted by lwljoe at 2005-11-1 07:04 PM
唔係幾識貼相上黎既可以睇下/參考下

識貼相既最好提供方法啦....我呢D淺見黎架咋

首先準備一張響game影低既相,然後去搵返隻game安裝既地方(例如C:\),
入去C:\Program Files\wayi\熱血江湖\datas\ca ...

tiny唔係ban左好耐啦咩 @@
二星初級會員 #3
Originally posted by 放火佬。 at 2005-11-1 07:42 PM

tiny唔係ban左好耐啦咩 @@

係=.=好似封左香港ip   8)
不過比人破解左
:D3
五星白金會員 #4
= ="why 要封香港ip = =
二星初級會員 #5
Originally posted by 放火佬。 at 2005-11-1 10:18 PM
= ="why 要封香港ip = =

我都想知8)可能d香港人成日上傳d 咸相:010:
VIP會員 #6
Originally posted by yiu_198897 at 2005-11-1 10:59 PM

我都想知8)可能d香港人成日上傳d 咸相:010:

係唔係你做ga@@?:D4:D4:D4:D4:D4:D4
:D3:D3:D3:D3:D3:D3:D3:D3:D3:D3:D3:D3
三星高級會員 #7
我好似冇教育城的id= =
咁我點=口=?
VIP會員 #8
可以申請ga~"~~~~~~~~~~~
一星新手會員 #9
我想問..
佢上傳左條link出來
咁係咪一定要用img?

[ Last edited by 外星螞蟻 on 2006-1-2 at 02:51 PM ]

選擇頁數