《墨湘》遊戲資料專區

主題列表 登入
四星黃金會員 #181
想問分解有什麼用的?
可以得到什麼玉,高手請教路?
二星初級會員 #182
分解有咩用  有冇得升2lv 
一星新手會員 #183
我想問,關於強化,我強左對鞋,+心脈,咁+幾多先叫極品 ?
三星高級會員 #184
我想問組野最多可以組到 + 幾多,,??
一星新手會員 #185
綠裝組合左+1.+2或強化左之後會晤會邊返正常裝(藍裝)???
五星白金會員 #186
想嗜下組合姐係+1+2過d?

咁用d材料黎做武器同防具過d係咪都係組合

同埋想問下如果唔係合+1+2過d, 剩係用材料黎合武同防既成功率高唔高架?~
公會負責人 #187
原帖由 ≧﹏≦龍 於 2006-5-8 12:22 AM 發表
想合野成功 就最好高lv啦
妳可以開一隻弓手全敏 先買一套 17 弓 +3 以上 強20 攻以上 17 護手 +攻
係17 lv 狂打羅羅 或 25 lv 狂打 紅忍 升技點 到17 lv 或25 lv 9x % 自殺到10%
再狂打 打羅羅就安全d 但沒咩寶 ...

即係強化左就會有+ 同() 既改變?? +9係咪最勁咖??  () 同 + 互相會唔會有影響:redface:
三星高級會員 #188
我組合點到3,,,組左把lv17+3,,,爆左一把lv17+2,,,真係唔覺要升禁高,,,,睇你lucky 唔lucky 姐,,,(i think,,)
三星高級會員 #189
噚日第一次玩組合,
用黎轉石,我當時組合3LV,
轉左三四次都成功,
但跟住就轉極都失敗,
D石仲粉碎埋,
加到4LV都一樣唔成功.

今日一次過加到去9LV,
情況都一樣,
總之就係,每次登入後,
轉頭果兩三次都成功,
但之後我用左好多石去試都係失敗,粉碎...
唔知點解?

同埋我明明材料足夠,
佢就成日話我唔夠...奇怪

THX
論壇乞丐 #190
可以分d咩??????????
四星黃金會員 #191
我想問下有D物品只可一件一件咁組合,如虎皮,但我放物品O個度有5件,咁點按放一件去組合呢??
二星初級會員 #192
哽....超黑仔今日
我33LV啦強化13LV 衝33護手...今曰衝左2次2次都強仆街
第1次100粒衝+17...第2次衝+1!!!!!!!(同1個手)

個手我衝過4次...4次都都衝唔起.....咩事...
第1次+17
第2次+2
第3次+17
第4次+1

我想問係咪D裝唔可以強化得太多次嫁?
二轉會員 #193
尋日找朋友14lv組合沖25刀,沖到+4爆了

找28lv組合那位朋友,沖21刀,野野爆

好明顯隻game睇運氣多過睇實制-_-
三星高級會員 #194
原帖由 5☆戰隊 於 2006-5-13 10:41 PM 發表
尋日找朋友14lv組合沖25刀,沖到+4爆了

找28lv組合那位朋友,沖21刀,野野爆

好明顯隻game睇運氣多過睇實制-_-

好明顯la,,,我組合lv5果時就 沖到把+4,,,,@.@
四星黃金會員 #195
我想問下
衫 頭頭 武 鞋
呢幾樣野最多強到+幾多??
四星黃金會員 #196
1.分解幾多等級?
2.係咪咩都分到?
3.係咪一定成功?
四星黃金會員 #197
即係我組合到件野+3再拎去強化..拱個+3會點嫁?
有冇人知`
會唔會冇左隻+3呢~?
唔該大家幫幫手~解答下
三星高級會員 #198
原帖由 keithwan 於 2006-5-14 06:06 PM 發表
1.分解幾多等級?
2.係咪咩都分到?
3.係咪一定成功?

1  25
2  白字eq
3 係
三星高級會員 #199
原帖由 JUNO~沒有人 於 2006-5-14 07:36 PM 發表
即係我組合到件野+3再拎去強化..拱個+3會點嫁?
有冇人知`
會唔會冇左隻+3呢~?
唔該大家幫幫手~解答下

唔會 +3照係度
佢會寫住+3 *<~~~*代表強化
一星新手會員 #200
分解d咩有最多玄玉呀??
係唔係only 會出玄玉呀?
問下大家覺得呢招值唔值50m去學呢??

回到最頂傳統版

選擇頁數