《墨湘》遊戲資料專區

主題列表 登入
五星白金會員 #21
請問~~~""
武器每加1 加幾多攻..!!
+4 1lv把野 姐係幾攻 有無人知-=..=!!
四星黃金會員 #22
以新手包強化武器+4黎計...以下係各武器既新手武器+4攻擊力
刀  33-37
槍  27-32
劍  26-30
拳  22-24
弓  22-32
暗  13-21
(以第1頁post果張強化表計架=.=""有錯咪凸)
VIP會員 #23
Originally posted by yIn at 2006-4-11 04:45 PM
我想問點樣可以強化/組合d野?
即係升左之後 要按邊可以強化/組合?
我未升過
同埋咩野+咩野先可以強化/組合到?

你睇番前少少已經有講過
五星白金會員 #24
如果咁小唔想買-.-14$
弓 22-32 = 剛勇 LV13 24~34
13lv一陣就升到 又要唔一定抽到-.-!!
三星高級會員 #25
Originally posted by mankaichiu at 2006-4-9 03:01 PM
嗨嗨~~

點爆30 級~~要幾多技點啊?.?

0-1=1000          1000  
1-2=2000          3000
2-3=4000          7000
3-4=7000          1,4000
4-5=1,1000       2,5000
5-6=1,6000       4,1000
6-7=2,2000       6,3000
7-8=2,9000       9,2000
8-9=3,7000       12,9000
9-10=4,6000     17,5000
10-11=5,6000   23,1000
11-12=7,6000   30,7000
13=10,0000      40,7000
14=20,0000      60,7000
15=30,0000      90,7000
16=40,0000      130,7000
17=50,0000      180,7000
18=60,0000      240,7000
19=70,0000      310,7000  
20=80,0000     390,7000
21=90,0000      480,7000
22=100,0000    580,7000
23=115,0000    695,7000  
24=130,0000    825,7000  
25=145,0000    970,7000
26=160,0000    1,130,7000
27=175,0000    1,305,7000
28=190,0000    1,495,7000
29=205,0000    1,700,7000
30=220,0000    1,920,7000
三星高級會員 #26
想問下合成最多幾lev?同埋我合成個時由未+升+1,失敗左,個eq冇爆,咁車係合成eq唔會爆eq,只會冇左$同材料,定係只係升+1失敗件eq會係番到,上其他級(如+2,+3)會爆eq?
三星高級會員 #27
紅玉之強化:給項鏈、戒指增加火系攻擊力。
青玉之強化:給項鏈、戒指增加水系攻擊力。
綠玉之強化:給項鏈、戒指增加木系攻擊力。
金玉之強化:給項鏈、戒指增加金系攻擊力。
黃玉之強化:給項鏈、戒指增加土系攻擊力。
玄玉之強化:給頭飾增加防禦力。  

紅寶石之強化:給披風、腰帶、手套增加火系防禦力。
藍寶石之強化:給披風、腰帶、手套增加水系防禦力。
綠寶石之強化:給披風、腰帶、手套增加木系防禦力。
乳白石之強化:給披風、腰帶、手套增加金系防禦力。
鑽石之強化:給披風、腰帶、手套增加土系防禦力。  

逆根石之強化:給武器追加攻擊。
快意石之強化:給武器追加奮力一擊概率。
長壽石之強化:給衣服增加生命最大值。
寒冰水晶之強化:給衣服增加護體最大值。
吸生石之強化:給靴子增加體質。
黑異石之強化:給靴子增加心脈。
七彩石之強化:給衣服增加內力最大值。

↑以上資料仲有用啦=_=”
VIP會員 #28
Originally posted by yIn at 2006-4-12 09:35 AM
我想知要去邊到先可以強化/組合=.=

學左技之後就好似出招咁禁出黎就得
六星鑽石會員 #29
點樣合eq?????????
二星初級會員 #30
組合會唔會爆裝?=_=
三星高級會員 #31
組合裝備武器會爆係人都知, 而將防具,武器強化一樣會爆裝, 我爆左幾件+1裝同一件綠裝, 我去強化裝時組合升酊第4級, 而強化裝係lv12用的防具同lv13的武器......所以想強化之前最好都係升高一d組合第級先好試........
四星黃金會員 #32
我想問如果我合21lv槍 大約組合的技要幾多lv???
二星初級會員 #33
Originally posted by 百花千松 at 2006-4-11 07:51 PM
紅玉之強化:給項鏈、戒指增加火系攻擊力。
青玉之強化:給項鏈、戒指增加水系攻擊力。
綠玉之強化:給項鏈、戒指增加木系攻擊力。
金玉之強化:給項鏈、戒指增加金系攻擊力。
黃玉之強化:給項鏈、戒指增 ...

我就係想要呢D資料=.=THX~~
三星高級會員 #34
我想問下點轉換d玉同石啊?
係咪1:1咁換gar?
如果係點解明明我有料換佢話我無的= =a?
二星初級會員 #35
強化完可唔可以再強化?

我有粒*再強係唔係**

如果係最多幾多粒*?
四星黃金會員 #36
你地組合學到幾多lv ?
四星黃金會員 #37
我5LV 不過合果時都係咁失敗....
同埋有時失敗eq會係既
有時連eq都爆埋....
三星高級會員 #38
10lv組合, 轉石仔好少爆

合野唔多得= =努力 升緊
三星高級會員 #39
我想問 合左+1 o既 eq 可唔可以強化ga???

之前睇到有d 人講 強化唔會爆但後d o既回覆又話會爆...

仲有佢講爆左錄裝..我試過強錄裝都強唔到o既....

有人可以解答我嗎...

thx
二轉會員 #40
[quote]Originally posted by way. at 2006-4-10 05:37 PM

放得少石個成功率會低左
仲有放得多石落去, 強化出黎
回到最頂傳統版

選擇頁數