《墨湘》遊戲資料專區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #121
我想問1lv強化同1xlv強化有咩分別~例如放100粒石落去~係咪1x強化合出黎ge裝+得多d?

[ Last edited by hhiihh on 2006-4-26 at 06:31 PM ]
一星新手會員 #122
想問下官網更新後話修正左分解~~
咁請問係修正左d咩呢?

之前見到有人話綠字裝拎去衝+1+2再強化
我想講綠字裝係強化唔到的啊= ="
還是..修正左之後就可以強化?

anyway~有無人知係修正左d咩呢?
三星高級會員 #123
想問一下分解咩先會出玄玉,7星玉..而又最經濟
四星黃金會員 #124
我想問下..如果一件 eq +1,+2,+3....
如果強化會唔會留返 +1+2+3...??
一星新手會員 #125
如果件eq+1+2+3之後強化係會留番+1+2+3的威力再加強化的屬性落去

但如果件eq強化完之後,無論你係+0 +1 +2 +3都好,都無得再把eq合成為更高的 +?
如你本身件衫+1,強化過之後,就唔可以升+2的la

所以我提醒各位,一件超強的eq要先+了先好再強化,如果唔係就唔算最強
三星高級會員 #126
強化越高呢.....
好似成功率高d 其次就係能力都會好d
三星高級會員 #127
強化過可唔可以再強??
一星新手會員 #128
點解我強化左 (奮力+2)
之後再用逆根石再強化 (攻+1)
就唔見左奮力+2 得返攻+1

EQ又係...
體力+1之後再上都係體+1 =.="

係咪強化左既野再強化會無再之前強化既野?

[ Last edited by StevenKaChun on 2006-4-28 at 07:07 AM ]
二星初級會員 #129
我想問下如果 本來個指環係+13% 火抗
但你強化之後...會唔會失敗跟住變返+10 or 更少火抗ga???
四星黃金會員 #130
強化同組合升到幾多lv成功率有7,8成以上
二轉會員 #131
原帖由 keithwan 於 2006-4-29 09:42 AM 發表
強化同組合升到幾多lv成功率有7,8成以上

冇存隨機- _-"

不過多數低

強化可以一次放哂100粒易好多
二轉會員 #132
原帖由 旋渦嗚人 於 2006-4-27 10:18 PM 發表
強化過可唔可以再強??

更係得- _{
五星白金會員 #133
我想問下點解我 強化 11lv 用100 粒玄玉剩係+到7防

咁人地果d +4x 防係點強出黎ga?
二星初級會員 #134
請問如果合武器加1加2果D萬一失敗會唔會有機會爆ga?
五星白金會員 #135
原帖由 barrywsy 於 2006-4-29 04:09 PM 發表
請問如果合武器加1加2果D萬一失敗會唔會有機會爆ga?

合成 件武器係會有機會爆
三星高級會員 #136
強化.....
我都唔知幾時先學到呀
六星鑽石會員 #137
原帖由 卍小傻卍 於 2006-4-30 12:48 AM 發表
強化.....
我都唔知幾時先學到呀

強化20lv就學到
二星初級會員 #138
我想問..............
有冇野可以分解出紅玉?????
三星高級會員 #139
分解有乜用??
可唔可以分解到錢
強化果d又分唔分到
要成50萬
貴唔貴?
七星元老會員 #140
我想問呢..
+1裝拎去組合/強化..係咪會易d爆?!
回到最頂傳統版

選擇頁數