新漂流幻境

主題列表 登入
二轉會員 #1
因為成日有d新手開post問
不如係呢個post到問
等各玩家答新手既問題

四星黃金會員 #2
做地法升咩技好??

同點加點
五星白金會員 #3
估唔到飄流仲有人玩- _________ - "
二轉會員 #4
地法不如做埋地輔法la.___.
你跟佢技能說明果到學你想學既技能..
敏你覺得唔夠都可以+d
最好就正係+con,int同埋wis囉
wis我覺得+到學到土岩就夠
con你+ d就冇禁易死
五星白金會員 #5
無心之失[豪] ...你成個版主咁呢~@v@"加油!!"
一星新手會員 #6
我想問..........土戰點樣加點架....點樣先打得多d呢??
二轉會員 #7
要扣得多d就緊係加力la.__.""
不過+得太多力又唔係太好= =
要+番多小小血
二轉會員 #8
原帖由 迷你月兔兔 於 2006-6-27 12:36 PM 發表
無心之失 ...你成個版主咁呢~@v@"加油!!"

-o-..我會努力嫁la._.
三星高級會員 #9
我想問-.-依家做邊法師好-.-??
覺得火法同風法好似幾爽

同埋風法點加點??

論壇乞丐 #10
火戰+到幾力幾體- -岩岩你叫我唔好+敏果個丫= =而家17敏58力2體= =
二轉會員 #11
原帖由 乂小暗術師乂 於 2006-6-27 03:24 PM 發表
火戰+到幾力幾體- -岩岩你叫我唔好+敏果個丫= =而家17敏58力2體= =

我就+到20體爆攻,睇你跟唔跟我,敏唔洗太高,學到哈肯同隻寵合到就OK
二轉會員 #12
原帖由 FatCar 於 2006-6-27 03:15 PM 發表
我想問-.-依家做邊法師好-.-??
覺得火法同風法好似幾爽

同埋風法點加點??

法師好廢,升lv冇得用自走-.-
如果真係玩,梗係玩火法,佢招真.烈焰波打前後三隻即係六隻
風法+20防,跟住爆智應該OK
二轉會員 #13
原帖由 淚. 於 2006-6-27 06:11 PM 發表
火法1開始同之後點+

一開始唔想升得慢
就+d體先..
d技能唔洗禁急學晒
四星黃金會員 #14
我玩水法
now lv 15       45int (加晒int = =)
係唔係要加D wis 做下水輔好D?

水法 好唔好的 (有D 想綀過隻 = =)
三星高級會員 #15
d技學到火連彈 先加體都得 不過好易仆底
二星初級會員 #16
風戰點加點好?
二轉會員 #17
風戰我會正係+敏同埋血囉...
會著最攻裝...
一星新手會員 #18
火戰勁d定火法勁?

一開始玩火戰點+?/同埋火法?

VIP會員 #19
http://www2.2000fun.com/discuz/v ... &extra=page%3D2

技低LV學晒比教易升
三星高級會員 #20
土輔招"招喚蚊"係唔係攻擊技?咁佢係睇int定wis黎增加攻擊力?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數