勁舞團 - 影片 貼圖版

主題列表 登入
二轉會員 #1
請按我看。完成品
請先下載所需軟件
以下軟件都是免費
系統需求
.DirectX 9.0b
.CPU with SSE instructions (Intel Pentium 3 or Pentium 4, AMD Athlon or Duron)
.Nvidia Geforce or ATI Radeon graphics card
.Windows 2000, Windows XP, or Windows 2003
.This version of Fraps has been developed with the 56.64 Forceware drivers for Geforce cards, and the 4.3 Catalysts for Radeon cards.  Please make sure your installed video card drivers are at least these versions!  Earlier drivers may suffer performance problems.

按我下載

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

按佐之後,開佐佢
你會見到咁既樣...."//

咁你就開住佢..."

入到勁舞團..."//

左上角會有黃色既數字

THEN按下『F9』

就會開始影....

跟住到你想停,就按----  『F9』

影個陣,D數字會變佐紅色

咁出返去再囉返....個MV就得^^"

---------------------------------------完-------------------------------------------

二轉會員 #2
原帖由 ~熱檸樂~ 於 2006-8-4 07:16 PM 發表
黃色字代表d咩 ._.?

有冇圖睇 -3-?

影唔到出黎,佢自動隱形
二轉會員 #3
黃色字代表d咩 ._.?

有冇圖睇 -3-?
二轉會員 #4
係唔係一定會影full-screen?

定係可以影到唔同既視窗架 =3=?

另外呢-_- 呢個係freeware定係shareware?
二轉會員 #5
原帖由 ~熱檸樂~ 於 2006-8-4 07:32 PM 發表
係唔係一定會影full-screen?

定係可以影到唔同既視窗架 =3=?

另外呢-_- 呢個係freeware定係shareware?

可以選full/half
係freeware
五星白金會員 #6
如果你系小戎...= =
二轉會員 #7
原帖由 (keung) 於 2006-8-4 07:46 PM 發表
如果你系小戎...= =

- -我係小戎- - 做咩事..."?!
二轉會員 #8
原帖由 自由斟*細杯裝 於 2006-8-4 07:58 PM 發表
我整個時禁f9紅色左一陣變番黃色..................
咁點算-.-............
同埋整個ac 好lag-.-

按第1次=開始
按第2次= 完

同埋,最好save佐去先再錄!
二轉會員 #9
我整個時禁f9紅色左一陣變番黃色..................
咁點算-.-............
同埋整個ac 好lag-.-
五星白金會員 #10
原帖由 LeMOnㄨTeA〃 於 2006-8-4 07:57 PM 發表

- -我係小戎- - 做咩事..."?!

冇事= =...同你玩過姐...
二轉會員 #11
原帖由 (keung) 於 2006-8-4 08:12 PM 發表

冇事= =...同你玩過姐...

係?!
你叫咩名-3-?!
二轉會員 #12
原帖由 LeMOnㄨTeA〃 於 2006-8-4 07:57 PM 發表

按第1次=開始
按第2次= 完

同埋,最好save佐去先再錄!

好想整個破曉MV  XDDDDDD
遲D放上黎分享
二轉會員 #13
原帖由 自由斟*細杯裝 於 2006-8-4 08:21 PM 發表

好想整個破曉MV  XDDDDDD
遲D放上黎分享

好牙^^:
有好野齊齊分享
五星白金會員 #14
唔識轉檔=.=""""""""""""""
二星初級會員 #15
小 戎!>~< 我 影 個 陣 禁 f9 一 下! 紅 色 左 一 下...

之 後 變 返 黃 色 w o >~<

咁 影 唔 影 到 架 >~<
二轉會員 #16
原帖由 [[*小雅 於 2006-8-4 09:48 PM 發表
小 戎!>~< 我 影 個 陣 禁 f9 一 下! 紅 色 左 一 下...

之 後 變 返 黃 色 w o >~<

咁 影 唔 影 到 架 >~<

應該係影個陣....都係紅色- -"
五星白金會員 #17
原帖由 LeMOnㄨTeA〃 於 2006-8-4 08:15 PM 發表

係?!
你叫咩名-3-?!

KEUNGGG..尋日同U PLAY過,,,ME用過,,按左f9,,之後會LAGLAG地...
論壇乞丐 #18
想問 6其他野得唔得嫁

因為我6 o2jam 果時 無聲
仲有only 6到 30秒
30秒之後就停左

幫幫我
VIP會員 #19
我按左f9...個字只係紅左一下又變番黃= =
係咪set錯野呀
二轉會員 #20
原帖由 man876876 於 2006-8-5 05:46 AM 發表
想問 6其他野得唔得嫁

因為我6 o2jam 果時 無聲
仲有only 6到 30秒
30秒之後就停左

幫幫我

- -"
總之整係可以錄game- -"
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數