《榮耀世紀》貼圖區

主題列表 登入
三星高級會員 #21
上面條友係道.....
-------------------------------------------------
箭神  你又知我有msm  我好似唔話比你知-.- 上次係榮耀度輕左機 咩到冇哂啦
二轉會員 #22
原帖由 『聖騎士』 於 2006-9-2 07:50 AM 發表
上面條友係道.....
-------------------------------------------------
箭神  你又知我有msm  我好似唔話比你知-.- 上次係榮耀度輕左機 咩 ...

有條友連回post 10次,仲要係d "好悶丫","不死"咁,傻左=__=
三星高級會員 #23
原帖由 hka148 於 2006-9-2 10:45 AM 發表

有條友連回post 10次,仲要係d "好悶丫","不死"咁,傻左=__=

冇左個扣分既人  d人係咁連post  仲要係d無意義 條友真係多時間-_-
二星初級會員 #24
好耐冇上過黎......
------------------------------------------------------------------
喂-.-愛上你邊個黎-.-叫我箭仔得幾個a_a
---------------------------------------------------------------------------------------
我唔係話聖騎有msn -.-
個個都聽錯
我從不死口中得知你原來係冇msn的
所以叫你整番= =
-----------------------------------------------------------------------------
岩岩不死又昆我
↓↓↓↓↓↓↓↓↓
朋鳥~ 剛剛傳送來電震動!

朋鳥~ 說:
好正

朋鳥~ 說:
榮耀開返
野人~嘿嘿 說:
-.-
朋鳥~ 說:
我而家lv17
野人~嘿嘿 說:
okok-.-
三星高級會員 #25
朋鳥~ 說:
好正

朋鳥~ 說:
榮耀開返
野人~嘿嘿 說:
-.-
朋鳥~ 說:
我而家lv17
野人~嘿嘿 說:
okok-.-

↑↑↑↑↑↑↑
咩黎= =  朋鳥= =?   你係想話鵬丫@@?  月火=鵬= =
咩榮耀開返丫= =? 17lv= =?
一星新手會員 #26
邊個係愛上你-,-??--------------------------------------------------------------------------------
仲有聖騎我想知道你同我地玩唔玩war3,玩既話我send俾你
唔好叫賤神send佢果部係木馬機黎架

三星高級會員 #27
你係話魔獸爭霸3之寒冰霸權??
二星初級會員 #28
小!!!!佢msn叫朋鳥~呀 個鵬字鬼唔識打咩
你太out喇~.~
三星高級會員 #29
原帖由 zfai1991 於 2006-9-10 08:28 PM 發表
小!!!!佢msn叫朋鳥~呀 個鵬字鬼唔識打咩
你太out喇~.~

係你自己唔講清楚= =  鬼知咩 out = =
三星高級會員 #30
箭豬-.- 傻仔不死-v- 你地玩唔玩爆爆王  玩左幾日 覺得幾好玩 佢係阿給嫁 不過數碼汁左
比gash收購左 換左名叫爆爆王 雖然有少少兒童化 不過最正唔似其他game d人用外掛
係爆爆王到 用外掛=冇用  靠戰術 比你洗到戰績100% 咁又點 係廢既 終於會輸-.-
二星初級會員 #31
唔好kai啦A_A
幾多歲呀你--中3喇
重玩埋D咩爆爆王--笑死人咩
一星新手會員 #32
爆個頭咩爆爆王
我之前玩左3日都覺得膠爆-.-凸
三星高級會員 #33
唔係丫  幾爽  羸左人地串下D台狗@@
遊戲e d 冇分幾大 喜歡玩既咪玩lo~~
二星初級會員 #34
唔好玩呀a_a
玩依d game會減IQ架-.-
你咁樣玩多一排就入得青山....
./\.
三星高級會員 #35
原帖由 不死※命運 於 2006-9-11 11:48 PM 發表
爆個頭咩爆爆王
我之前玩左3日都覺得膠爆-.-凸

有幾爆膠丫= =? 膠神
三星高級會員 #36
原帖由 zfai1991 於 2006-9-13 10:31 PM 發表
唔好玩呀a_a
玩依d game會減IQ架-.-
你咁樣玩多一排就入得青山....
./\.

玩榮耀之前我有玩阿給 又唔見到入青山@@?
如果隻game減IQ 我諗成堆減緊啦=  =
:donno::donno::donno:
三星高級會員 #37
箭豬 你圖好鬼搞笑=  =   好似打極都打唔死咁-.- 有D膠 XD
二星初級會員 #38
嘿嘿 你玩榮耀之前玩阿給玩到差d入青山
好采你及時玩榮耀 加番d IQ....所以到而家重未入囉A_A
不過你再係咁玩就遲早入青山
重有呀
阿給之前月黎月少人玩係因為d人入哂青山
自從數碼汁左之後 阿給收埋檔
入青山既病人少左幾倍
我諗遲d又會有成班人入番青山喇-.-

愛上你邊個黎架-.-?
二星初級會員 #39
呃post-.-~~~~~~
三星高級會員 #40
死箭豬 唔好係到傾 去榮耀香港ser都慢慢傾@@!
回到最頂傳統版

選擇頁數