Warcraft III

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
1.禁止呃post和簡單的回應(例:正呀!,yes, @o@,推,勁!,=.=.等均為呃POST)
回覆內容必須有三隻字以上,一個英文詞以一個字計,符號不計,
為增加字數而打入無聊內容當作呃post計

2.禁止洗版,盜連,人身攻擊,洗版定意在短時間內發出大量post/回覆版內大量主題 <--(禁言)

3.不可以推文(把超舊的發表再推返反來第一頁)(連續post 3次以上也算推文)

4.轉貼文章必須在標題打[轉貼]

5.準用hide才能查看文章內容(私人野請set分)

(posted by 豆腐仔2020)
文章中不能含有色情成份及宣傳論壇

如有犯者一律會照壇主規定處理

(posted by 飛雲女)
文章不能有人生攻擊,侮辱性言語等

如有犯者一律會照壇主規定處理

最主要,嚴禁宣傳論壇,切忌小心

另外歡迎舉報違規人士,做得好自然有鼓勵

請勿在版內討論或發佈如何使用外掛or bug等程式

請勿在版內開任何向會員借/拿取/買賣任何物品的post,見者關

嚴禁發表與主題無關既post

發表意見時請盡可能說明類別.例子:[三國]自創華陀玩法/[信長]自創本多玩法/[正規]教你如何10分鐘打贏敵人的戰術

禁止私服討論

本論壇言論純屬發表者個人意見,與 2000FUN繽紛論壇 立場無關

以上版規, 會依壇規之懲罰為標準

本版版規會因個別情況作出修改,版主有最終執行權,不得異議

以上版規由街機版借用過來~
有咩問題可以pm提出~作出修改
最後希望大家討論愉快~

二星初級會員 #2
你話唔玩推

咁如果個post唔係好舊,

又係真值得推呢
四星黃金會員 #3
原帖由 燈爺 於 2006-9-20 06:06 PM 發表
你話唔玩推

咁如果個post唔係好舊,

又係真值得推呢

你講野太空泛

有乜post值得推呢?

舉個例黎睇下

二星初級會員 #4
立花個個post囉
加左分既.回覆都有3頁
佢趺左去第2頁,推返上來得?
四星黃金會員 #5
原帖由 燈爺 於 2006-9-20 07:15 PM 發表
立花個個post囉
加左分既.回覆都有3頁
佢趺左去第2頁,推返上來得?

加左分
回覆有3頁
同你推咁多個post有咩關係??

你只係回1-3個主題都冇咩影響
但係我睇到你係短時間內
不斷回唔同既post
好似係又答
唔係又答一餐

但我又唔覺你d內文同主題有咩直接關係
好多都係回上邊個個

我唔理你係邊個fans
總之你唔好特登搵post黎回
搵post黎升分
我就唔信你個個帖都有興趣回~

呢個版係重質不重量
想要分既
可以發表個人心得,意見
二星初級會員 #6
=3=你扣晒我d分,

-分我都唔介意,我而家有回再上面個d啦
四星黃金會員 #7
原帖由 燈爺 於 2006-9-23 12:16 AM 發表
=3=你扣晒我d分,

-分我都唔介意,我而家有回再上面個d啦

你自己都識講
我扣哂你d分

唔介意咁你講出黎做咩?咩叫扣哂?
仲有...唔好再係度發表同主題無關既野~唔該
最後警告
回到最頂傳統版

選擇頁數