Warcraft III

主題列表 登入
二星初級會員 #1
如題........
二轉會員 #2
原帖由 tszaaatsz 於 12/9/06 05:07 PM 發表
如題........

暴風..再生三個,兩把武士
合疾風裝,再賣一把武士出三渣槍
直出9100...
三星高級會員 #3
道三是法師的,
水波是清埸的,
大絕是逅人的,

死了?:thup:
六星鑽石會員 #4
一開波囉晒5個肉,比晒今川,火矢同黃十字互點,點晒就唔好再點留住佢,有錢就買晒兵力出兵,win左,咁就係最強玩法
五星白金會員 #5
原帖由 Kinght 於 2006-11-25 02:03 PM 發表
一開波囉晒5個肉,比晒今川,火矢同黃十字互點,點晒就唔好再點留住佢,有錢就買晒兵力出兵,win左,咁就係最強玩法

唔好玩人啦=口=
沒有最強的玩法
只有最強的玩家
其實跟人玩係唔好架   唔同人玩就有唔同特色
二轉會員 #6
原帖由 Kinght 於 2006-11-25 02:03 PM 發表

下-_-....巨人咁好用都唔加...
一星新手會員 #7

痴線嫁 加火矢咪等於冇大枝???
當然係1,3互加la 我玩我當買副 3個回血
之後直出9100 咁你就肥到豬仔咁嫁la
五星白金會員 #8
原帖由 fatfatBBB 於 2006-11-26 04:50 PM 發表

痴線嫁 加火矢咪等於冇大枝???
當然係1,3互加la 我玩我當買副 3個回血
之後直出9100 咁你就肥到豬仔咁嫁la

唔會嫁=  =
3箭入面會有1支係火箭   其他招常(我記得係)
五星白金會員 #9
原帖由 killer0159 於 2006-11-25 07:57 PM 發表

唔好玩人啦=口=
沒有最強的玩法
只有最強的玩家
其實跟人玩係唔好架   唔同人玩就有唔同特色

認同...玩信長最重要合作同技術....
問人個人物係點玩既話...會令到個人物比人定左格咁....自己試下同諗下咩玩法岩你
三星高級會員 #10
同意....信長就是合作!!!!!!!!!
二星初級會員 #11
我鐘意用2個回~跟住一件疾衣+3把武士~如有需要~
可以擰一把武士合和泉~~之後直接出神裝就ok~~
加點我當然會加爆1同3~之後黃點爆晒~先火箭喇~
以上我既玩法~
有d人玩5個回血~需然回血快~
但我唔鐘意~因為汁兵錢好慢~爆塔慢過隻豬-.-'仲有~如果3把武士刀75攻+第一招~就已經好多高了`
低lv屈機~咪到~差唔多冇左5分3血~佢都唔敢再打你了~

五星白金會員 #12
我有個fd咁玩
庫+5回血  之後疾風裝
之後3把巨龍  1把9100  1個魔免茶器
要成4個人圍先死=  =
四星黃金會員 #13
今川我係玩疾風+疾衣+茶器+和泉+回血x2
                                                    ↑對法c就唔要一個換魔免
13互點有大點大之後升火箭(買左茶器就長開)
前期唔好諗住殺人XD
前中期壓下人線清下兵爆下塔算
後期dd買虎切/9100
之後先睇有咩隊友先買菊一
有捉人先買
出到大約.....完場= =

二星初級會員 #14
一開波買底底同5個回血就好勁架啦=.=  前期無咩可能殺到人  但個人真係唔行就殺到   慢慢升到12lv就可能有錢合巨龍  升多陣就出去爆塔  最好等條路個人死左就爆  你一個都爆到一條路  中期就出到9100  後期差唔多無咩人殺到今川  買野:前期底底  5個回血/3個回血同2個侍  中期:9100  後期:是但啦   殺人方法:前期無咩可能殺到人=.=  中期:同人亙加  後期好易
五星白金會員 #15
原帖由 ~*心淡*~ 於 2006-11-27 05:28 PM 發表
我鐘意用2個回~跟住一件疾衣+3把武士~如有需要~
可以擰一把武士合和泉~~之後直接出神裝就ok~~
加點我當然會加爆1同3~之後黃點爆晒~先火箭喇~
以上我既玩法~
有d人玩5個回血~需然回血快~
但我唔鐘意~因為汁 ...

要咁多武士刀冇用架
做武士刀今川=比人設豆腐
超易死
二星初級會員 #16
原帖由 killer0159 於 2006-12-18 06:16 PM 發表

要咁多武士刀冇用架
做武士刀今川=比人設豆腐
超易死

我試過了~~好好用~~本身佢第一招已經加好多血了~
同埋3把武士刀~汁兵快~高攻~高速~好快就可以出到9100~~唔信你試試~~加上你遠攻~條友又打你唔入~係到挨打囉~~
五星白金會員 #17
褲→再生→茶器→合疾速→茶器→再生→三乂槍→到左後期喇~
唔要1個再生→蜻蜓→唔要另1個再生→村正→唔要茶器→長船→唔要茶器→(苦設)→直到完場
二星初級會員 #18
按一下我個簽名就知了@@
呵呵~玩神裝咪最強囉
二轉會員 #19
原帖由 好心急的人 於 2006-11-25 12:28 PM 發表
道三是法師的,
水波是清埸的,
大絕是逅人的,

死了?:thup:

呃分唔洗甘呃啊- -

同佢個段野有咩關係啊大佬= =
二轉會員 #20
原帖由 dennis05 於 2006-12-20 12:37 PM 發表
按一下我個簽名就知了@@
呵呵~玩神裝咪最強囉

頂 - -你好呃分啊

有幾強啊-口-'''
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數