海盜王Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
仲有無人記得我里個小小封印師=3=~"
各永恆星夜既手下點丫~?係我唔玩之前唔係話另開新一個公會架咩?
叫左咩名呀最後= =諗起你地諗新公會名既時候諗到激戰噤= ="
三星高級會員 #2
舊會長你好
你依家係用番以前個人?
二星初級會員 #3
小潮-0-

應該剩返我~大希~船長了= =其他就不知道~:em060:
二星初級會員 #4
小潮大大...我係〝幻『希』
係你教我玩封c的=口=
四星黃金會員 #5
<--臭平

我轉左大佬

我轉去跟飛龍
VIP會員 #6
小潮
我重記得我同你封測最後一日去打鳴沙王 @@
我是YuiKi呀
二星初級會員 #7
噤我個永恆星夜後繼無人嗎Q_Q~"
魔星雲果d都無玩了~?
二星初級會員 #8
原帖由 小潮. 於 2006-9-16 02:27 PM 發表
噤我個永恆星夜後繼無人嗎Q_Q~"
魔星雲果d都無玩了~?

魔星雲仲有玩~都75lv了~
一星新手會員 #9
你冇玩之後我升lv快左~wakakaka  (講笑,送走一個又黎一個= =")
二星初級會員 #10
原帖由 羽希 於 2006-9-16 08:18 PM 發表
你冇玩之後我升lv快左~wakakaka  (講笑,送走一個又黎一個= =")

咩意思-.-:kill3::kill::kill3:
二星初級會員 #11
原帖由 羽希 於 2006-9-16 08:18 PM 發表

快D整走埋佢(不是公主)
咁就可以到80
二星初級會員 #12

有人嫌棄我呀~~~~~XDDD
快d搵多兩個比希帶升~~~
噤而家永恆星夜d人全部都係各散東西的~?
二星初級會員 #13
叫佢帶我升吧XD
五星白金會員 #14
幻乂憂雪飛  路過一留Orz

我去左玩黃易XD   應該可以話係掛黃易吧lol

返工沒時間另加現實又有野煩~"~   基本上宜家想打機只可搵外掛Game玩~"~

點解做人咁煩既呢~"~
二星初級會員 #15
原帖由 §~*幻幻||| 於 2006-9-17 04:28 AM 發表

返工沒時間另加現實又有野煩~"~   基本上宜家想打機只可搵外掛Game玩~"~

點解做人咁煩既呢~"~

幻XDD~
萌星佢地呢~?都唔見埋~?@.@~"
五星白金會員 #16
原帖由 小潮. 於 2006-9-17 03:02 PM 發表

幻XDD~
萌星佢地呢~?都唔見埋~?@.@~"

佢地一早消失左了=.="
四星黃金會員 #17
原帖由 §~*幻幻||| 於 2006-9-17 04:28 AM 發表

點解做人咁煩既呢~"~

海盜王咪幾好 按精,銀仔巨劍狼嚎掛機, 按精貿易,遊戲功能 自動燃燒彈掛機,用左90%比人捉既雙劍自動打怪程式 咁多野掛 好玩呀
二星初級會員 #18
有咁多外掛嫁a_a!!!
三星高級會員 #19
小潮 雖然唔係好識你 不過你都算係個偉人 我會掛住你嫁
無啦啦 搵到依個post so推一推 哈哈
                                                      小 雞 雞字
回到最頂傳統版

選擇頁數