海盜王Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
岩岩打完場公會戰....好正~
我地用左30min就攻下左天下個基地....真係估唔到咁快就ko
原來d塔都唔係好勁姐= =仲諗住去送死...點知win左:kill::kill3::kill::kill3::kill::kill3:
一星新手會員 #2
haha 咁快就係度開post
一星新手會員 #3
原帖由 羽楓流 於 2006-9-16 08:26 PM 發表
haha 咁快就係度開post

推一推先~
梗係一打完就post啦~
將呢個好消息第一時間話比玩海盜王d人知架ma~
話晒我地係大魚山最強既公會~
係c哥帶領下30min就KO場公會戰~
仲唔上黎post咩~
VIP會員 #4
好吧
等我講下輸的原因

1.lv問題,我地天下lv比較低
2.人數問題,我地今次好似係得30人有打...
3.外援問題,我叫左君臨幫拖...但係佢地得果十幾個過來...
4.溝通問題,d人跟本聲都唔出咁滯,我係打海的,完全唔知大本俾人打...直到你地打爆左大本先知...
4.膽量問題,d人跟本係生人唔生膽,好似果陣響我地入口,得si一個人,佢隻船又起火,我地一大班人,si綁住左我,d人打si兩三炮佢都沉la,但係d人都咩都冇睇到...唔理我走左...

今次真的....very disappointed to my teammates

YuiKi上
三星高級會員 #5
公會戰 -0-  日日都公會戰啦 係魔方姐   

公會戰.... 打完咩都沒   又唔- 經驗  都唔知打來做咩 -0-

要是我地君臨要打 一早拿下啦 --0   海盜 一早叫我地攻過去 佢地唔守 比我地拿  我地都沒去攻 -0-
三星高級會員 #6
只要航海士可以完全封住敵對公會入口
30mins ko基地完全唔係問題!
二星初級會員 #7
原帖由 神小子 於 2006-9-16 10:00 PM 發表
公會戰 -0-  日日都公會戰啦 係魔方姐   

公會戰.... 打完咩都沒   又唔- 經驗  都唔知打來做咩 -0-

要是我地君臨要打 一早拿下啦 --0   海盜 一早叫我地攻過去 佢地唔守 比我地拿  我地都沒去攻 -0-

魔方天天開..會戰一星期一次
你地D人得閒..天天打到..
魔方跟公會分別好大
你會係魔方比炮台打嗎
炮台攻擊比魔方怪好多
一下打一千..2F『王』普攻打我7百多姐

如果你要是做到..你早就做左..
不要係度馬後炮
不是想引起筆戰..
見你留言有D不對..要修正

P.S:頭三名公會好運軍火野去雷霆..搵錢一流掛=口=
三星高級會員 #8
公會炮台攻擊 唔係好勁 -0- 打大登 30
一星新手會員 #9
原帖由 179845797 於 2006-9-17 12:37 AM 發表

魔方天天開..會戰一星期一次
你地D人得閒..天天打到..
魔方跟公會分別好大
你會係魔方比炮台打嗎
炮台攻擊比魔方怪好多
一下打一千..2F『王』普攻打我7百多姐

如果你要是做到..你早就做左..
不要係度 ...

同意呀~雖然說天下少人守~但基地大約有五,六座炮塔- -
D炮塔的確很高攻我534防一下打我普攻都25X..爆擊都4XX-6XX~
但是我地係打爆埋塔先攻基地..你們可以打爆塔嗎?<---不是串你們,如有得罪請見諒~!
仲有馬後炮呢家野係遊戲裹面說就夠了~
馬後炮會令人討厭~!
行動證明吧~!
三星高級會員 #10
係啦係啦 知你勁啦 弟一公會 -0-

問心 我地都沒信心你嬴你地 ~~ 頂多55波 -0-

我信你地都係吧 -0-
二星初級會員 #11
小朋友你要知道..
炮台分兩種..
高級同低始...差幾陪攻擊力
一星新手會員 #12
原帖由 神小子 於 2006-9-17 12:57 AM 發表
係啦係啦 知你勁啦 弟一公會 -0-

問心 我地都沒信心你嬴你地 ~~ 頂多55波 -0-

我信你地都係吧 -0-

55波?haha可笑~
你講到明冇信心win我地~
咁就唔係55波啦~!
你們公會可以試下打炮台要打幾耐我們打了最多兩分半吧就ko一個炮台~
仲有係基地到d我估是高級炮台吧~
三星高級會員 #13
原帖由 179845797 於 2006-9-17 01:02 AM 發表
小朋友你要知道..
炮台分兩種..
高級同低始...差幾陪攻擊力

係係係 知你勁 --  :thup:

得你地公會頂到 沒人可以頂到啦 -0- 

:o  我真係唔識羅 咩都唔識羅  -0-

你留名吧 我想知你係冰個 --

小澄字~~ 
二星初級會員 #14
高級炮台我頂到三下..kak
我係幻希
一星新手會員 #15
高級炮塔我頂到....(都唔知咩事就死左)

......羽楓流
VIP會員 #16
原帖由 羽楓流 於 2006-9-17 08:12 AM 發表
高級炮塔我頂到....(都唔知咩事就死左)

......羽楓流

咩箭塔d箭唔係必中的嗎??
一星新手會員 #17
原帖由 神小子 於 2006-9-17 02:06 AM 發表

係係係 知你勁 --  :thup:

得你地公會頂到 沒人可以頂到啦 -0- 

:o  我真係唔識羅 咩都唔識羅  -0-

你留名吧 我想知你係冰個 --

小澄字~~ 

我地的確又真係幾勁既~
我想問頂到係人都頂到啦...頂到一下就死都係頂到~
冇人話你地頂唔到~!
只係想問下你地頂到之後爆唔爆到塔先~!
四星黃金會員 #18
原帖由 halofish1991 於 2006-9-17 08:59 AM 發表

咩箭塔d箭唔係必中的嗎??

打雙劍都會miss的
二星初級會員 #19
300回的雙劍都3下中一下
中左都幾甘下
二星初級會員 #20
你地唔打天下..天下個會都差唔多散啦...仲係到串天下喎..天下個會長都唔玩啦...俾你地拎第1又點姐...拎第1又唔係個個月俾錢你地既..第1公會都冇用嫁啦...得個講字...第1公會..
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數