金庸群俠傳1.0免費版‧經典版

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
thx~~~~~~我入到男恆山LU~~剩係叛星宿+叛左之後有50基毒就OK

多口問句,其實凸殊入派係網龍設定,定係BUG呢嫁- -?

因為入左男恆山之後,D NPC叫我做師妹=.=
六星鑽石會員 #22
原帖由 極速神話 於 2006-11-14 09:13 AM 發表
thx~~~~~~我入到男恆山LU~~剩係叛星宿+叛左之後有50基毒就OK

多口問句,其實凸殊入派係網龍設定,定係BUG呢嫁- -?

因為入左男恆山之後,D NPC叫我做師妹=.=

冇錯..唔係bug黎...
只係網龍做d唔做d...=.=......
我係古墓入面間唔中都比人叫我師妹-_-...
同埋...做九陰任務...我明明男仔...同果個npc講野..
佢話:"睇姑娘既身手,係唔係古墓派嫁?"=.=.....
五星白金會員 #23
男古墓結唔結到婚-.-
以前好似可以用狂人BUG入去=.=
六星鑽石會員 #24
正常入既就結到...
我同古墓女仔結到婚..其他派未試過..
不過聽聞其他門派都得...
如果你用狂人精靈入就唔清楚了..你可以去試一試^^
恆山派比較特別...恆山既男仔只可以同恆山既女仔結婚..其他派唔得..呢個就證實左..
五星白金會員 #25
峨嵋的男弟子是最可憐的,男子要入峨嵋要通過重重考驗!江湖的歷練當然是要有的,聽說還必須曾背叛某三個門派才能加入,而且加入後終生不得結婚呢!

咁d男峨嵋點生仔-.-?
六星鑽石會員 #26
原帖由 絕魂影 於 2007-2-12 02:21 PM 發表
峨嵋的男弟子是最可憐的,男子要入峨嵋要通過重重考驗!江湖的歷練當然是要有的,聽說還必須曾背叛某三個門派才能它茈B?br />
咁d男峨嵋點生仔-.-?

結到的....佢昆你...
我同個古墓女仔結左..生到仔..呵呵
二星初級會員 #27
原帖由 楊改之 於 2007-2-12 09:36 PM 發表

結到的....佢昆你...
我同個古墓女仔結左..生到仔..呵呵

我係測ser見到好多男09-.-
六星鑽石會員 #28
原帖由 〝鬼塚」 於 2007-3-22 03:40 PM 發表

我係測ser見到好多男09-.-

哈哈- -""
為左頭上面個名之嗎...又唔洗點人學武功..
一入就有晒...幾正斗=.=""
二星初級會員 #29
話說圖中3個人我也認識= =
是否ser2的= =
三星高級會員 #30
男入恆山一定要有e d條件? 就咁用外掛事件入唔入到? 仲有我隻男恆山同到09d女結婚
六星鑽石會員 #31
入唔到........
四星黃金會員 #32
因入古墓真的難耶
二轉會員 #33
玩完男古墓..
下次玩下男09 或者 男峨嵋先
有冇d 確實d 既答案?
六星鑽石會員 #34
原帖由 ming777888 於 2007-5-13 12:15 AM 發表
玩完男古墓..
下次玩下男09 或者 男峨嵋先
有冇d 確實d 既答案?

男峨嵋絕對玩得過:ro07:
不過男靈鷟....唔知刷唔刷到入去bo..
四星黃金會員 #35
最難入好似女血刀-.-
二轉會員 #36
原帖由 麥兜草 於 2006-10-28 03:56 發表
女角入唔到少林....咁點可以做少林公敵=o=?

BLOOD WASH 少林 :devil:
二轉會員 #37
原帖由 楊改之 於 2006-11-20 09:29 發表
正常入既就結到...
我同古墓女仔結到婚..其他派未試過..
不過聽聞其他門派都得...
如果你用狂人精靈入就唔清楚了..你可以去試一試^^
恆山派比較特別...恆山既男仔只可以同恆山既女仔結婚..其他派唔得..呢個 ...

古墓同其他門派都結到 :smilie_:):
三星高級會員 #38
楊改之大大
看到一張圖名字:星愛月光
真有點懷年的感覺= =
畢竟這個帳號是以前我跟小和尚一起開的帳號
不知道現在這個帳號過的怎麼樣了QQ
六星鑽石會員 #39
原帖由 chongerc 於 2007-5-15 11:48 AM 發表
楊改之大大
看到一張圖名字:星愛月光
真有點懷年的感覺= =
畢竟這個帳號是以前我跟小和尚一起開的帳號
不知道現在這個帳號過的怎麼樣了QQ

我記得呀..當年拿神兵消雙手的..哈
super第一次幫他打就贏了豪俠....
月光的號賣了給新的月光...也是我的朋友..
現在他上不了網...在朋友那掛著...
除了有一次我代他打時遲到了以外...已經拿了好多屆峨嵋豪俠了

三星高級會員 #40
不瞞你說,我就是之前那個寧寧,我跟小和尚跟super可是拍檔,
我跟super算是小和尚的打手,只是我比別的帳號多過小和尚QQ
只可惜我是最早退出香港版,忙了一陣子又跑去了台灣免費版
之後台灣地震之後我又退出金庸= = 現在在考慮要不要回來新的
收費金庸

回到最頂傳統版

選擇頁數