極速快感 NFS

主題列表 登入
二星初級會員 #1
carbon內地頭蛇那些車在山道比我那架車還快,在直路必定給他拋離,在過彎後地頭蛇的車比我的車加油還快,我點鬥呀?????
版主 #2
原帖由 sosobb123 於 2006-11-4 05:09 PM 發表

carbon內地頭蛇那些車在山道比我那架車還快,在直路必定給他拋離,在過彎後地頭蛇的車比我的車加油還快,我點鬥呀?????

你打緊上下左定右果架先-_-?
下面同右邊果架唔難打
左邊果架我試左幾次

上面果架未換車唔敢打住-v-
五星白金會員 #3
KENJI 好易打
你係佢前面 之後撞爆d紅色野 左住佢就得la
二轉會員 #4
原帖由 lam1989hk 於 2006-11-4 06:38 PM 發表
KENJI 好易打
你係佢前面 之後撞爆d紅色野 左住佢就得la

係啊!
呢條蛋撒好易搞…
老友!加油啊!
四星黃金會員 #5
KENJI-__-我第1個彎就過左佢.....
右邊果個我同佢鬥左2轉未分勝負...但係都係當我贏...
下面果個女人....又係第1場係中段轉彎過左佢...
四星黃金會員 #6
其實係第一轉推佢落山就得啦.....
連第二轉都唔使玩
四星黃金會員 #7
原帖由 juliuscool 於 2006-11-16 02:54 AM 發表
其實係第一轉推佢落山就得啦.....
連第二轉都唔使玩

我玩親山路都推吾到佢落山
多數都過佢就算--"
四星黃金會員 #8
我多數都係彎位到過佢就算~o~
六星鑽石會員 #9
要比佢快咩:dump:

挑戰賽先係咋wo

生涯只要跟到佢架車就ok

第二round打死都唔好比佢上黎

我咁樣過關的
等待驗證 #10
原帖由 ☆安靜★ 於 2006-11-16 03:01 AM 發表

多數都過佢就算--"

佢地d車痴線嫁-_-
身位超堅...撞都撞唔開佢
四星黃金會員 #11
打到地圖上方個大佬=.=....山路跟佢車尾好難跟-.-.....到佢跟我個時
又好難捱到去終點-.-.......試左成20次....."".....用架gtr中...
二轉會員 #12
原帖由 ☆安靜★ 於 2006-11-16 03:01 AM 發表

多數都過佢就算--"

我諗你係睇左佢個解釋不過從來未推過人落山

渣林寶堅尼全速都撞唔郁個幾架野:dump:

都係過佢係最直接既方法...個陣用RX-7 Full Tune 大戰林寶堅尼大佬...抽左2x鋪我諗:cry: 太強了..Tune盡加速先勉強見到車尾燈:dump:
二星初級會員 #13
超勁ar,果個KENJI,我頂多都係撞到佢,但都係跟佢尾.
第2round 到最尾果條大直路,D分俾佢扣到冇
最後輸左
四星黃金會員 #14
下-.-"我一有最強個架波子,tune爆哂,打三個大佬完全冇難度,最終boss山道賽第4個彎到已經過左佢
四星黃金會員 #15
果三個我都用rx-7去打ga....雖然難左d....
打最終果個,,就轉左super
Re:( tune爆曬ga...)
三星高級會員 #16
我全部都係第1,2,3,4個灣過去 之後帶頭頂住 10秒win左
一星新手會員 #17
只要揀d FR既車就比較易玩D 山路玩4WD轉向不足問題大
一星新手會員 #18
GOOD:smilie_:p:
二星初級會員 #19
好快咩-.-~~~~~
一星新手會員 #20
thx for sharing~~
回到最頂傳統版

選擇頁數