完美世界

主題列表 登入
三星高級會員 #21
點解由琴日開始到今日我都上唔到完美隻game既~
成日係下載更新伺服器失敗....
你d有矛人係咁呀??
六星鑽石會員 #22
申請唔到既,,~~~~~~~~~~~~€
二轉會員 #23
http://2000fun.com/bbs/viewthrea ... &extra=page%3D1
四星黃金會員 #24
原帖由 於 2006-12-13 12:28 AM 發表
主程式下載如果大家feel官方到慢可以 try下我自己 e個ftp

ftp://piu2kf.no-ip.info

ac:world2ob
pw:2000fun

THX...thank
快官方n倍
三星高級會員 #25
原帖由 吉b 於 2006-12-14 18:08 發表
http://2000fun.com/bbs/viewthrea ... &extra=page%3D1

都無種=0=停左係27.9
三星高級會員 #26
為什麼安裝時到44% 會出現一個
『請插入編號為2光蝶到光蝶驅動器』
我是用下載的安裝的..為什麼會這樣的>^<...:cry:
二星初級會員 #27
謝謝分享丫"..
搵左成半日...= =
原來呢度有=口=...
三星高級會員 #28
主程式下載如果大家feel到官方慢可以 try下我自己 e個ftp

down唔到呀/ .\
三星高級會員 #29
多謝!!講真 我係得你e到下到 其他唔得
五星白金會員 #30
原帖由 若月 於 2006-12-24 11:44 PM 發表

我都係- -"....
五星白金會員 #31
原帖由 若月 於 2006-12-24 11:44 PM 發表

因為佢只係比1隻碟你dowload,就係咁簡單
二星初級會員 #32
請問點申請--個身份証好煩--次次都話錯誤!!!
都唔知點申請
有冇人幫到我=00=
六星鑽石會員 #33
搵人解答啦~ 好多人都冇data2.pck (第2光碟驅動)
四星黃金會員 #34
-.-點解會無左既-.-..........
三星高級會員 #35
thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1.嚴禁洗版或呃post
==========================
例. hi,hihi,haha,thx,ccc,yes ar,同意 等等... 或回覆少於五個中文字,
或是在同一時間在同一個標提開多過3個post.
(請多多善用編輯功能)

違規者先扣50分,再犯扣100分加禁言一星期

六星鑽石會員 #36
原帖由 小黑咪 於 2006-12-16 09:20 PM 發表

THX...thank
快官方n倍

e+ 係咪冇開= =??
一星新手會員 #37
[ftp]主程式下載如果大家feel到官方慢可以 try下我自己 e個ftp

唔該晒 好有用^^
論壇乞丐 #38
有無仙魔轉生主程式呀-  -
一星新手會員 #39
我要zip格式的主程序
一星新手會員 #40
黎推一推POST  =]
上一頁
回到最頂傳統版