天使之戀Online

主題列表 登入
五星白金會員 #41
原帖由 阿祖祖 於 2007-12-8 04:39 AM 發表

都係混亂勁喇-_-
講左好多次
天戀...魔法師   混亂最勁=]

我系問(生命)勁定(死靈)勁  睇清楚-3-"
三星高級會員 #42
原帖由 悲傷的思念 於 2007-12-8 03:09 PM 發表

我系問(生命)勁定(死靈)勁  睇清楚-3-"

都係混亂最勁=]
生命=]
大地
死靈
五星白金會員 #43
原帖由 阿祖祖 於 2007-12-12 03:42 AM 發表

都係混亂最勁=]
生命=]
大地
死靈

如果冇左混亂同大地
生命勁定死靈勁呢?= ="
二轉會員 #44
原帖由 悲傷的思念 於 2007-12-12 19:42 發表

如果冇左混亂同大地
生命勁定死靈勁呢?= ="

我覺得死靈 80級後 先叫咸魚番生
一星新手會員 #45
當然係混亂啦
我有一隻雙修..生+混
一到70就開始強
混亂70有嘉年華2+火鳥2+咆哮2+咆哮1..清怪快..可以秒50以下ge人(如果你支杖強)
生命70有天鎚1..有機率打暈怪/人

其實睇你ge姐
你覺得死靈好玩就可以試下
死靈80開始強..一下80範圍可以秒殺
四星黃金會員 #46
緊系混亂啦,混亂連技+持續傷害+有魔攻技  GOOD~
二星初級會員 #47
死靈跟混亂都練過,
混亂一開頭升得比較慢,
我一日只升到二十級。
而死靈一開頭升得比較快,
召喚怪幫手打,
我半日已經升到二十二級。
後來死靈跟混亂比較,
應該差唔多勁,
因為死靈後來召喚既怪越來越勁,
自己一個玩絕對唔悶,
好似有隻特別既寵物陪你。
相反,混亂到左三十二級,
的確有招範圍技好好用,
但單練,自己一個人升,好悶,
無死靈果種同自己召喚怪圍嘔既感覺,
如果唔怕悶,只想先苦後甜,
歡迎使用混亂。
但係怕悶,唔想先苦後甜,又鐘意技型,
請放膽用死靈。
至於比較,我覺得死靈比較好!
二轉會員 #48
原帖由 kcpy121 於 2008-2-17 00:22 發表
死靈跟混亂都練過,
混亂一開頭升得比較慢,
我一日只升到二十級。
而死靈一開頭升得比較快,
召喚怪幫手打,
我半日已經升到二十二級。
後來死靈跟混亂比較,
應該差唔多勁,
因為死靈後來召喚既怪越來 ...

這位人兄說的話 十分好

好少見到咁客觀既回覆
二星初級會員 #49
混亂比較好!!!
一星新手會員 #50
生命+混亂法師最好
一到80lv
一下大十字+放連技術
戰士同弓手唔死都得番半條人命
連技=大十字(生命80範圍)+天垂+雷電咆嘯1,2,3+混亂80範圍
所以比我既話
生命+混亂最好
禁止訪問 #51
新建各种???,滑模水泥??,滑模?水塔。
各种??,水塔高空建筑物拆除.安?.加固?修,增高.更??封,爬梯平台防腐油漆,避雷  ?施.航??的更?.刷航?色?,及?保?硫工程的施工。
  冷?塔.造粒塔.排气塔,?罐,?架,??构,煤气柜,管道,??吊机等高空?修,防腐.及??,大? ,工??房的外?清洗,?修,粉刷涂料。
???射塔,?台的中波天?,??,微波天?,???塔架的安?,?修,防腐,拆      除。?水塔?,外 壁防腐,?修。

我公司?信第一,价格优惠,?量三包,竭??你服?.
                             江??城市?安高空建筑?修防腐公司                                                     
                                                          ?系??:0515-83700588    ?系??:0515-83700589
                                                          公司?真:0515-83700589    ?系人:朱永胜,13961990368

(代??系工程者.??8--12%酬金)                  
                                                                   ?  箱     gaokong2005@163.com
                                                                   公司主?:http://www.jsgaokong.com
一星新手會員 #52
死靈同混亂比
100之前混亂會勁d但係
死靈係100之後完全大番身
未日v可以同邪靈連,130以上戰士都係只可以被人秒…
二星初級會員 #53
我就覺得大地好些
又恢復魔法(hp和mp)
又有范圍攻擊魔法
還有最重要的控制怪物
大地!!
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數