免費版金庸貼圖區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1

望住谷底...準備跳落去...哈哈哈哈

六星鑽石會員 #2
6個都有名@@幾型啵張相
六星鑽石會員 #3
應贏既贏唔到..
唔應贏既就贏左=.=......唉....
五星白金會員 #4
wowow~~~建少嬴左古墓傳人:cool: 好波:thup:
六星鑽石會員 #5
原帖由 秋心少 於 2006-12-4 05:32 PM 發表
wowow~~~建少嬴左古墓傳人:cool: 好波:thup:

比我好幸運地贏到咋...
我個對手上個月已經比我高3xlv絕外同內...
仲曾經拎過盟主....
佢輸只係因為...cut左-_-......

我寧願輸左比人話唔抵..
好過我贏左比人話唔值..

五星白金會員 #6
d相係簡體字-.-你用簡體window-.-?你地6個甘好武功-.-跳落去都唔驚啦XD
六星鑽石會員 #7
原帖由 秋心少 於 2006-12-5 10:47 AM 發表
d相係簡體字-.-你用簡體window-.-?你地6個甘好武功-.-跳落去都唔驚啦XD

好武功..唔敢講=.=...
少林武當呢2只過晒期...打精要就得..
其餘果d都唔係食足晒武全...所以d打絕學既派都冇乜贏....
我用簡體遊俠嘛..要轉個windowd字做簡體字先顯示到...所以幾核突下=3=...
我個fd 用繁體...佢都影左...遲d叫佢比番張繁體版我=3=..
五星白金會員 #8
全真武當2件封穴甲俾你地囉曬=口="下次城戰一定打唔少隊長啦:thup:
丐幫同古墓咪打絕囉-0-
不過最正都係全真古墓果2件甲@@我喉左好耐-.-""""
六星鑽石會員 #9
原帖由 秋心少 於 2006-12-5 01:14 PM 發表
全真武當2件封穴甲俾你地囉曬=口="下次城戰一定打唔少隊長啦:thup:
丐幫同古墓咪打絕囉-0-
不過最正都係全真古墓果2件甲@@我喉左好耐-.-""""

上屆就拎晒2件甲...
今屆輸左全真...=.=
同埋最可惜既係打緊武當...
唔記得上峨嵋只人...攪到遲左到...唉...
我地代果個人打...仲實牙實齒話贏梗..
點知遲左.....唉....冇晒面見佢...:mad: :cry:
打靈鷟果場又疏忽..又冇食剴神又冇拎天使...輸左呀:mad:

2日門大....其實都係果2,3個人打晒咁滯....
星期日果日出左網吧打...
撞到我地既對手;)
仲同我地打招呼..好彩冇埋黎真人pk我:redface:
三星高級會員 #10
你地講緊...大眼同大飛?
六星鑽石會員 #11
原帖由 deaconyim 於 2006-12-13 12:28 PM 發表
你地講緊...大眼同大飛?

係....呀..........................
三星高級會員 #12
= =" 我有睇你 打o個場a..古墓門武a
八星無敵會員 #13
影左好多相喎:010:
二星初級會員 #14
贏比武都係好彩ja=.=""
一星新手會員 #15
峨嵋豪俠呢?.?沒看到的?.?
六星鑽石會員 #16
原帖由 qoo0811 於 2006-12-21 03:56 AM 發表

月光:cry: :cry:
我沒臉見你呀:mad:
二星初級會員 #17
原帖由 qoo0811 於 2006-12-21 03:56 AM 發表

星愛...對不起/_\
三星高級會員 #18
原帖由 楊改之 於 2006-12-13 19:02 發表

係....呀..........................

建仔,你係度間網吧見到佢地?
臥龍會 #19
原帖由 楊改之 於 2006-12-5 09:42 AM 發表

比我好幸運地贏到咋...
我個對手上個月已經比我高3xlv絕外同內...
仲曾經拎過盟主....
佢輸只係因為...cut左-_-......

我寧願輸左比人話唔抵..
好過我贏左比人話唔值..

唔緊要啦~~
最少就算輸你都係第2~~
有實力ga
二星初級會員 #20
健健 星愛 羊...我好想玩回hk free server . 也想收回紫雷號T.T 不知道現在紫雷號變到怎樣了..恆山打狗那隻本來想玩的但是很多任務還沒解 想到要解就有點不想玩.
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數