Wii 任天堂

主題列表 登入
VIP會員 #1
買賣,交換GAME

可以係度進行 唔好再係出面開POST

係衣家個時間之前既交易POST 唔會扣分

衣家之後再開POST 即扣 10威望先:smilie_/(: :smilie_/(:

五星白金會員 #2
我係第一個= =
我想問...呢個POST用黎做咩
五星白金會員 #3
我諗應該 俾我地 買 賣野掛...
三星高級會員 #4
收SD GUNDAM Scad hammers , Super Monkey Ball: Banana Blitz馬騮 , Rayman Raving Rabbids賤兔 , Elebits能源小精靈 日版..

PM報價~:redface:
三星高級會員 #5
放wii sport換其他game
有意PM我傾
四星黃金會員 #6
原帖由 無聊人:|| 於 2007-1-8 02:53 AM 發表
放wii sport換其他game
有意PM我傾

小弟最近先買wii~
多口問一下....如果直接同你買wii sport又得唔得呢?
因為小弟手頭上只有開始的Wii~
可以的話覆一覆我咩價0.0"
QQ
二星初級會員 #7
放小新, 換日版wario
有意者, 請pm~
thx
三星高級會員 #8
放WII game - Tamagotchi (日本版)
或者換其他野.......
二轉會員 #9
:P :P 收捉兔仔 要平既
四星黃金會員 #10

新買, 買左一日(21/2)
玩左幾次~ >9成新
d野齊晒!
想換game~
→龍珠+$ /cooking mama/火炎紋章
(放$300)
可議, 有意pm ^^
VIP會員 #11
賣wii(日版無改機) 9成新(1月買)連火牛, 兩set制+3隻game(塞爾達, wii sport, first wii)
有單, 有意pm出價

四星黃金會員 #12
放龍珠300$~或換賤兔
二星初級會員 #13
賣玩過2次既狐忍,可換龍珠或姐死神bleach或姐zelda,意pm
五星白金會員 #14
收死神and賤兔~意者pm報價
價錢岩唔岩都會回你0.0...
五星白金會員 #15
原帖由 Shing1234 於 2007-2-22 04:40 PM 發表
新買, 買左一日(21/2)
玩左幾次~ >9成新
d野齊晒!
想換game~
→龍珠+$ /cooking mama/火炎紋章
(放$300)
可議, 有意pm ^^
原帖由 我什麼 於 2007-3-4 07:20 PM 發表
賣玩過2次既狐忍,可換龍珠或姐死神bleach或姐zelda,意pm
原帖由 峻少 於 2007-3-4 02:31 PM 發表
放龍珠300$~或換賤兔

小新99%新同你地換任何一隻...或賣$260
五星白金會員 #16
放賤兔加死神~~~~:thup:
等待驗證 #17
賣wii(日版無改機) 9成新(1月買)連火牛, 兩set制+1隻正版game( wii sport)已改機
賣左唔夠一個月~唔岩玩所以賣~ 有盒全部齊
有單, 有意pm出價
五星白金會員 #18
賣wii(日版無改機)
9成新(12月買)連火牛
兩個手制
4隻正版game

有盒,有單@@有意pm我出價!!!!
二星初級會員 #19
98%新未改機.買佐不到一個月
盒都仲係到.有單..

1set手制.
變壓火牛
2隻原裝GAME  Wii Sport   Zelda

$  1980    有意打..62343899
一星新手會員 #20
出售日版WII GAME...95%新
賤兔RABBID PARTY  $250
殺以達傳說ZELDA     
$230