熱舞online

主題列表 登入
管理員 #1
熱舞Image Girl X 2000Fun 送分送道具大行動
會員只要選擇以下其中一個熱舞Image Girl簽名檔並成功放在簽名位置,每位會員即可獲得30分,更有機會獲得額外200分以及熱舞限量套裝(將隨機抽出)

已放在簽名位的會員請到下列主題回覆,以更我們知道你已經放了簽名,日後加分的時候會以你的回覆進行加分
http://www5.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2363860

注意事項:
1. 必須跟足以下代碼,否則不會加分
2. 活動簽名檔必須等到活動完結後才能除下,否則我們不知道你有沒有用該活動簽名,將不獲加分及獎品

Image Girl的簽名圖示可以拉低d睇

Meko 的簽名代碼:
<div id="code"></div>

Karen 的簽名代碼:

Grace 的簽名代碼:

Gobby 的簽名代碼:

Eugenia 的簽名代碼:

Da Da 的簽名代碼:

Cynthia 的簽名代碼:
管理員 #2

八星無敵會員 #3
哦...原來係咁...
支持支持...
二轉會員 #4
支持左...但其實有3個都差唔多 唔知擇邊個....
八星無敵會員 #5
原帖由 。殺意之龍。 於 2007-2-22 05:32 PM 發表
支持左...但其實有3個都差唔多 唔知擇邊個....

邊3個差唔多:o?
管理員 #6
改左少少野
已放在簽名位的會員請到下列主題回覆,以更我們知道你已經放了簽名,日後加分的時候會以你的回覆進行加分
http://www5.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2363860
論壇乞丐 #7
我呀.....................
三星高級會員 #8
我都支持支持~~~~!!!
管理員 #9
Grace 大熱= =?
官方版主 #10
咁睇好似係啦 但係我撐meko...hehe

八星無敵會員 #11
Grace起碼都叫順眼=﹏=
四星黃金會員 #12
唔識得copy D code呀
做copy唔哂既= ="

管理員 #13
原帖由 惡靈 於 07年2月23日 08:38 PM 發表
唔識得copy D code呀
做copy唔哂既= ="

你可以按[Copy to clipboard]就會自動copy
五星白金會員 #14
ok了 咁多個呢個最靚~

三星高級會員 #15
好多靚女><><><
二星初級會員 #16
靚女!!唔錯唔錯!!
二轉會員 #17

最令依個^_^
五星白金會員 #18
我又玩下先@_@"~~~~~~~~
五星白金會員 #19
好像好正波.....要試下