FreeStyle

主題列表 登入
五星白金會員 #21
咁d能力值最高係幾多??? 50? 我見d圖呢,,
有d人d能力值果度紅色既=_= 姐係爆左?
二轉會員 #22
紅色即係...裝備加既
三星高級會員 #23
我想問下大聯盟有咩用..
點先入到去玩啊??係咪有Lv限制的??:mad:
二轉會員 #24
原帖由 呆小馬 於 2007-3-10 10:33 PM 發表

16或以上
VIP會員 #25
原帖由 呆小馬 於 2007-3-10 10:33 PM 發表

大聯經驗值多d
二轉會員 #26

如果你係大聯盟既人

去新手打 成績唔會計紀錄
二轉會員 #27
想問:010:大前學唔學第一時間灌籃好:010: 因為要學依招好似好晒技位咁:010:
唔該華哥幫幫手回下:ro02:
VIP會員 #28
原帖由 孤天~ 於 2007-3-11 10:00 AM 發表
想問:010:大前學唔學第一時間灌籃好:010: 因為要學依招好似好晒技位咁:010:
唔該華哥幫幫手回下:ro02:

未玩過大前:devil:

我d fd都有學:D
二轉會員 #29
咁快回左既-0-"~~
唔該晒:010: 不過真係好似唔夠技位= =||| 睇下點先-0-"~
三星高級會員 #30
原帖由 啊華 於 2007-3-9 07:58 PM 發表

盡量都唔好亂跳..

如果有得睇人地係咪真fake既..咁d人仲fake黎做咩-_-""

其實你留意下佢習性囉..不過多數一都唔會亂咁起手..

所以..都係等佢禁耐少少先跳..

冇辦法..有機會唔入總好過人 ...

但係朕fake極都fake唔到人

有次條友仲話朕d假動作好假:cry:
VIP會員 #31
原帖由 XD小鬼 於 2007-3-11 02:04 PM 發表

但係朕fake極都fake唔到人

有次條友仲話朕d假動作好假:cry:

-_-"..

動作唔假點叫假動作
二轉會員 #32
唔知點解我一見有人做投球既姿勢.....我就會好習慣咁跳= ="~
跟住又會俾人少-.-+
VIP會員 #33
原帖由 孤天~ 於 2007-3-11 07:22 PM 發表
唔知點解我一見有人做投球既姿勢.....我就會好習慣咁跳= ="~
跟住又會俾人少-.-+

唔慣既就用住a先啦:devil:
五星白金會員 #34
PG 要有幾多彈跳力先可以灌籃
三星高級會員 #35
入左大聯盟去新手區玩又無錢又無EXP?
大聯經驗多幾多呢??
二轉會員 #36
大前問題
今日買左個tip球黎試下.....但係次次都唔係落係自己頭上0.0"~
咁其實實用在邊度呢@@?
有冇高手可以解釋俾我聽=..=?
VIP會員 #37
原帖由 呆小馬 於 2007-3-12 07:54 PM 發表
入左大聯盟去新手區玩又無錢又無EXP?
大聯經驗多幾多呢??

照樣有..

大聯冇記錯好似係2倍exp
VIP會員 #38
原帖由 hk0009 於 2007-3-12 06:20 PM 發表
PG 要有幾多彈跳力先可以灌籃

睇你幾高..

總之彈跳+身高過200就得
VIP會員 #39
原帖由 孤天~ 於 2007-3-12 08:07 PM 發表
大前問題
今日買左個tip球黎試下.....但係次次都唔係落係自己頭上0.0"~
咁其實實用在邊度呢@@?
有冇高手可以解釋俾我聽=..=?

有一定機率的...好似
二轉會員 #40
原帖由 啊華 於 2007-3-12 09:02 PM 發表

有一定機率的...好似

其實我唔明既係.......點解要tip球呢= =......如果我tip到球既話.....點解唔直接搶呢= =.....
如果tip左個球去左人地度咪好笨0.0"~所以就好唔明=..=
回到最頂傳統版

選擇頁數