FreeStyle

主題列表 登入
三星高級會員 #61
我係學左籃下卡位..有分別咩..未學唔係都用得W頂住人架咩?
二轉會員 #62
原帖由 呆小馬 於 2007-3-14 07:19 PM 發表
我係學左籃下卡位..有分別咩..未學唔係都用得W頂住人架咩?

用左籃下卡位.....人地想入黎都俾你撞低.....所以係搶版既好幫手@@"
五星白金會員 #63
大家feel qe pass 有冇用~~~~~~~~
VIP會員 #64
原帖由 hk0009 於 2007-3-14 11:00 PM 發表

PG有用..SG冇乜用
一星新手會員 #65
點解我個fs入到去 樣樣野都睇到係個人唔知點解變左白色=.=
二轉會員 #66
原帖由 hk0009 於 2007-3-14 11:00 PM 發表

係未轉之前其實都幾有用架@@"~ 不過轉左之後..得PG有用0.0
五星白金會員 #67
原帖由 孤天~ 於 2007-3-15 11:14 AM 發表

係未轉之前其實都幾有用架@@"~ 不過轉左之後..得PG有用0.0

SG都有既其實,,,傳比PG都可SHOOT 3 架MA:dump:
三星高級會員 #68
玩alley係咪要行緊同埋無人頂住架..
同pg成日發動唔到../~\
我終於做左大前..得萬七蚊..
升到16lv夠唔夠學要用既技..
二轉會員 #69
原帖由 呆小馬 於 2007-3-15 08:09 PM 發表

我隻大前 16lv果陣 +埋果1萬蚊  都有成3萬幾= =.....
轉大前之前最好唔好買裝+亂買free技0.0
五星白金會員 #70
想問問,, 16lv轉左職後d 戰績果d係唔係重新計過,,
好似張白紙咁,, 同埋d lv要唔要再升過,, 姐係變返1lv
二轉會員 #71
原帖由 做人 於 2007-3-15 08:50 PM 發表
好似張白紙咁,, 同埋d lv要唔要再升過,, 姐係變返1lv

唔係.....應該係淨係果季既戰績會冇左  總計果d仲係度0.0"~
唔係1lv從新開始0.0.....係16lv繼續升
二星初級會員 #72
得183cm做唔做得大前架?我鍾意搶板多過射波,但又驚做左之後唔夠d C/其他pf搶==”
五星白金會員 #73
果季?? 點分季
可埋有乜用
五星白金會員 #74
原帖由 呆小馬 於 2007-3-15 08:09 PM 發表

係要你要傳o個條友向籃底個方向空左先得
不過alley好易俾人blk到= =
冇人一升16就可以買晒d技架
買tip波先喇
五星白金會員 #75
原帖由 做人 於 2007-3-15 08:50 PM 發表

戰績會重計~排名會變大聯盟而唔係新手
lv唔駛再升過~16~19依段時間用好少exp就可以升lv
五星白金會員 #76
原帖由 做人 於 2007-3-15 11:12 PM 發表
果季?? 點分季
可埋有乜用

每季會重新計你既排名
不過應該叫做每月好d-3-
五星白金會員 #77
下-.- 每個月計重新計一次= =
咁要d戰績黎做乜,, 都冇得累積-.- 一個月刪一次既
五星白金會員 #78
原帖由 做人 於 2007-3-16 03:11 AM 發表
下-.- 每個月計重新計一次= =
咁要d戰績黎做乜,, 都冇得累積-.- 一個月刪一次既

有總數既戰績架麻~o個d咪唔會del囉
d戰績用黎俾人睇你勁唔勁囉
咁你戰績好既話打街隊都多d人搵你玩喇
VIP會員 #79
原帖由 ~冰雪晴天~* 於 2007-3-15 11:04 PM 發表
得183cm做唔做得大前架?我鍾意搶板多過射波,但又驚做左之後唔夠d C/其他pf搶==”

做pf真係唔係咁好喇..

輸左身高:devil:
一星新手會員 #80
點解我個fs入到去 樣樣野都睇到係個人唔知點解變左白色=.=
係自己個角色先係變白  睇其他人又無野 咁點搞好呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回到最頂傳統版

選擇頁數