卡巴拉島 貼圖區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
製作人員:In爆學生   
表演者:月夜小白

.........................................................................去圖...................................................................
變態版之 黑暗襲擊  6萬

變態版2   之暴風攻擊   2萬

變態版3  之重力強化   10萬啊

一星新手會員 #2
好勁啊~一定好難升啦~如果我以後有咁高LV..一定用我的必殺技.秒殺人~~
                                 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
三星高級會員 #3
我都想快d高lv'"~
五星白金會員 #4
我想講喱個攻擊殺傷力係無可能-.-因為係之前VIP發野波波特錯誤+左500魔攻而咁勁
三星高級會員 #5
- -""好可惜未改返數值前我未返屋企 試唔到-.-

(e個時候打會戰就真係精彩..)

五星白金會員 #6
難道你係VIP??成1000點=/=太變態了-.-負擔唔起-/-

果陣時我見有人秒590

三星高級會員 #7
$300=1month而且 --都算負擔得起

其實普通一隻龍放一下重力都秒到590的-.-不過神寵去秒的話..太精彩了

10m一下 2招就秒到666 -_-

五星白金會員 #8
打666果時就唔係10萬架啦€-.-佢有魔防架-.-
二星初級會員 #9
@@~~~~好野喎~~~強
五星白金會員 #10
唔強點show出黎呀
五星白金會員 #11
加下good俾我啦-.-
二星初級會員 #12
屎到咩甘 都唔係自己正到甘  唔係都唔你點up lv:~:
三星高級會員 #13
咩系vip-  -'
乜野黎-0-?!
二星初級會員 #14
原帖由 柏一希 於 2007-4-13 05:13 PM 發表
難道你係VIP??成1000點=/=太變態了-.-負擔唔起-/-

果陣時我見有人秒590

我秒到590
140lv暗龍
556魔(冇出錯架)
一星新手會員 #15
我係200lv喑龍..咁唔咁同我p?
二星初級會員 #16
好勁下WO 我隻暗龍都冇你咁勁._.D裝+黎+去先得600魔攻 200暗屬._.300幸 最多打火1 紅怪先得8MT_T
回到最頂傳統版

選擇頁數