FreeStyle

主題列表 登入
五星白金會員 #161
我個得小前好難玩  要玩到全能型真係有一定難道如果做到個個人係好勁
六星鑽石會員 #162
小前係好玩呀,留住個名先:smilie_/): :smilie_/): :smilie_/):
二星初級會員 #163
我覺得玩小前最緊要有個唔介意得分而多助攻既人...我同我fd玩..佢場場都7-8個助攻..而我場場都廿幾分....但係同其他唔多傳既人玩..就得幾分..對比好大
七星元老會員 #164
其實sf係唔係好好玩架??
點解好多人都話好難玩既 =___=
二轉會員 #165
原帖由 #)無名(+ 於 2007-7-10 10:15 PM 發表
其實sf係唔係好好玩架??
點解好多人都話好難玩既 =___=

唔難玩 唔難玩~~
跑又唔夠pg跑
鏟籃又經常性炒粉
3分就入到要還神
中距係你有需要既時候 就成鬼日炒哂

入到內線實俾pf 同c 蝦姐~~

1d 都唔難玩~~
玩得多 炒得多~~
脾氣一定好
二轉會員 #166
原帖由 .有今生無來世 於 2007-7-11 09:37 PM 發表

唔難玩 唔難玩~~
跑又唔夠pg跑
鏟籃又經常性炒粉
3分就入到要還神
中距係你有需要既時候 就成鬼日炒哂

入到內線實俾pf 同c 蝦姐~~

1d 都唔難玩~~
玩得多 炒得多~~
脾氣一定好

SF最好玩都係fade away~"~ 係咁亂來:smilie_:10:
二轉會員 #167
原帖由 孤天~ 於 2007-7-11 09:41 PM 發表

SF最好玩都係fade away~"~ 係咁亂來:smilie_:10:

要玩fade away...咩位都得啦~~

不過唔計分之嗎:smilie_:)2: :smilie_:)2: :smilie_:)2:
三星高級會員 #168
sf真係.........我有d後悔玩sf........上到大聯.....唉:~:
二轉會員 #169
原帖由 XD小鬼 於 2007-7-19 09:22 PM 發表
sf真係.........我有d後悔玩sf........上到大聯.....唉:~:

係咪俾人嚴重歧視呢??

係台灣仔 心目中...只係有g 同埋 c~~
有時可能整隻pf 既~~

sf 就永遠俾人踢
一星新手會員 #170
唔只係台灣仔LOR..
好多香港人都係咁..

好聽就全能
唔好聽全部半桶水
七星元老會員 #171
全能? =0=
兩頭唔到岸咋 ~"~
四星黃金會員 #172
其實sf係睇個人意識點
你話走籃唔得,, 中投唔得,, 3分都唔得
其實咩職業都係要配合同意識,, 獨食好玩咩,, 好睇sg係咁跳舞咁好玩咩
玩好一隻game唔係靠角色的能力,, 個人的打機技巧都好重要
好似d人亂射,, 唔入就話d  C//PF搶唔到版,, 話人廢版,, 咁有咩意思

講返sf,, 進攻變化多,, 有3步,, 中投,, 虛實,, fadeaway,, 3分,, 得分手段多
不過有d人就話sf多傳,, 比g射
我個人就覺得sf唔攻得咩,, 當g都比人mark死曬,, 多個進攻點拖開防守唔好咩
係咁睇住d  g係咁a黎a去,, 火都黎埋

近排鐘意打sf+2g
攻擊變化多,, 而且自問自己搶版都唔差,, 幾好玩
不過最重要都係果句,, 配合!!!

唔鐘意聽的玩家當我無講過丫下
我玩台版的叫<<西澤家乂fion>>
有興趣的可以同我玩,, 謝
四星黃金會員 #173
我係186cm小前
唔知係咪高得濟...唔知點解有時前面無人都唔入

p.s:我無買加能力衫
四星黃金會員 #174
原帖由 黑魔道師 於 2007-7-20 09:15 PM 發表
我係186cm小前
唔知係咪高得濟...唔知點解有時前面無人都唔入

p.s:我無買加能力衫

如果前面冇人射中距...sf 其實著唔著能力衫都係差唔多
唔入係你唔好彩..呢隻game..it's all about luck ~.~
二轉會員 #175
原帖由 fion安安@好開心 於 2007-7-20 05:26 PM 發表
其實sf係睇個人意識點
你話走籃唔得,, 中投唔得,, 3分都唔得
其實咩職業都係要配合同意識,, 獨食好玩咩,, 好睇sg係咁跳舞咁好玩咩
玩好一隻game唔係靠角色的能力,, 個人的打機技巧都好重要
好似d人亂射,, 唔 ...

最幣係你黑仔個陣...會好火lo~~

不過呢...你都係講左sf 進攻一方面姐~~

其實sf呢... 係外線既盾牌~~唔知有冇人認同啦

之於點解就...等大家講下自己意見啦
七星元老會員 #176
係咁唔入,會搞到唔想玩 =.=
二星初級會員 #177
原帖由 .有今生無來世 於 2007-7-11 09:41 PM 發表

要玩fade away...咩位都得啦~~

不過唔計分之嗎:smilie_:)2: :smilie_:)2: :smilie_:)2:

fadeaway 出都驚比人blk....唔好話入...唔比人blk算好:mad:
三星高級會員 #178
唔好意思,以下係我幫朋友問既....
小前鋒SF
如果買套裝,應該加咩好?
加射波?定係搶板傳波?
第二行加速定彈跳好?
唔該哂各位大大~
二轉會員 #179
原帖由 666乂 於 2007-7-29 07:38 PM 發表
唔好意思,以下係我幫朋友問既....
小前鋒SF
如果買套裝,應該加咩好?
加射波?定係搶板傳波?
第二行加速定彈跳好?
唔該哂各位大大~

加搶版既話倒不如加中距/3分.....因為sf 偶然搶到幾個版已經好好@"@

第二最好就係加速.....因為有時要mark住d sg/pg...隻鞋冇速唔夠追0.0"
三星高級會員 #180
讓小弟入黎報到先:smilie_:D:
ID:MJ炎
位置:小前鋒

本人最近先玩番SF......
希望大家多多指教:mad:
(其實我想教人多D:smilie_:p: )

回到最頂傳統版

選擇頁數