黃易群俠傳

主題列表 登入
一星新手會員 #21
.......其實   都係睇你點加點嫁姐   
你迴避高既.....  都係打你唔入
我e+109迴避  96lv  比個110既打  都秒唔到  但係我得22x防
所以  加點係最緊要...
一星新手會員 #22
因為有時你打人1就爆好勁1就爆好少 全因命中
不過係個人意見
四星黃金會員 #23
如果玩道棍點+點係最好呢~!~!?
四星黃金會員 #24
+體, 精 , 敏 , 力
順次序....+多 or 少..
主體....你棍10成有利
四星黃金會員 #25
如果+多d力會唔會勁d ga?+力敏<<<<<體就30~~
等待驗證 #26
我覺得劍,我中意劍^3^
版主 #27
原帖由 周生生 於 2007-6-17 22:29 發表
如果+多d力會唔會勁d ga?+力敏

如果想升lv快,敏要升最高,其次力,之後體升到45左右夠用....精升到夠學下一招棍就ok!!
四星黃金會員 #28
咁要pk勁呢~~~??
三星高級會員 #29
刀..不嬲用開.so覺得幾勁!
二星初級會員 #30
感覺是刀辣
砍砍砍
佛刀最猛><
一星新手會員 #31
本人覺得魔劍屈機d~o~開十成 再放黑手or天魔大法

唔死都偷笑:smilie_:D:
版主 #32
其實魔拳/刀去到3轉技都勁..因為魔門內功3轉後可以殺到人:dump:
六星鑽石會員 #33
原帖由 真碎夢刀 於 2007-7-18 02:45 AM 發表
其實魔拳/刀去到3轉技都勁..因為魔門內功3轉後可以殺到人:dump:

哈哈~比你發現左!!
無錯 ~ 160後又到魔門既天下~
四星黃金會員 #34
道門...幾時才可以勁....
現在個道門...比人p ...得個走佬...
多左血..不洗比人秒XDDDDDDD
三星高級會員 #35
魔門天下~~~ :ro07:

本人魔刀深深咁體會到俾人遠功十成劍屈機既感受..!!:smilie_/(:
遲D你地班劍友就知咩叫魔刀
face_l_18: face_l_18: face_l_18:
二星初級會員 #36
原帖由 Capri@TallGirl 於 2007-8-23 01:06 PM 發表

本人魔刀深深咁體會到俾人遠功十成劍屈機既感受..!!:smilie_/(:
face_l_18: face_l_18: face_l_18:

人地講緊160lv之後喎, 起碼要等多你半年先知咩叫魔刀face_l_18:

我堅持用棍, 佛棍都幾好丫, 我唔會為左強去轉武器o既, 最多咪攻城死多幾次:ro08:
四星黃金會員 #37
pk...咩武都差不多...
係黑榜pk戰中...根本不用遠攻..劍只是罹羅, 城戰好用

係真正pk戰中..".咩武"都一樣..說的是下點好不好, eq 勁不勁...好的技足不足
二星初級會員 #38
原帖由 viclo0208 於 2007-8-29 09:13 AM 發表
pk...咩武都差不多...
係黑榜pk戰中...根本不用遠攻..劍只是罹羅, 城戰好用

係真正pk戰中..".咩武"都一樣..說的是下點好不好, eq 勁不勁...好的技足不足

如果只係計用咩武器, 其他所有lvl, 血值, 屬點, 防值全部一樣, 我相信一定會分到邊種武器最勁, 我相信呢個情況下刀最勁.:smilie_8):
六星鑽石會員 #39
原帖由 Capri@TallGirl 於 2007-8-23 01:06 PM 發表

今個星期攻城 \"/ 專打神風聖女 !!
測試你魔刀!!
六星鑽石會員 #40
原帖由 alexho_1031 於 2007-8-29 10:58 AM 發表

如果只係計用咩武器, 其他所有lvl, 血值, 屬點, 防值全部一樣, 我相信一定會分到邊種武器最勁, 我相信呢個情況下刀最勁.:smilie_8):

魔刀真係好勁!!
回到最頂傳統版

選擇頁數