下載區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
唔知道呢度有冇人見過...但係因為見到呢兩個版本既CS都好正 :smilie_:p:

所以都想轉貼黎呢度比大家下載 :smilie_:)2:

希望大家支持下啦 :thup:  本人用緊第二個 :smilie_:D:

免STEAM DcOo CS1.6 2834 繁體中文:
Link 1:
DcOo_CS1.6_2834
Link 2:DcOo_CS1.6_2834

免STEAM 純淨 CS1.6 3266 繁體中文:
Link 1:Counter-Strike3266
Link 2:Counter-Strike3266

呢兩個版本都係唔需要CD KEY,如果要CD KEY既話安裝左之後入面既File會有CD KEY提供。

如果玩唔到既話,去睇下"Counter-Strike1.6"呢個資料夾

拉到最下面,會見到有一個"Win2000&XP免CDKEY补丁"禁左佢就可以玩到!

如果想轉成中文版請禁"切换成繁体中文版",換成簡體中文都係跟番換繁中咁樣做。

如果你入其他玩家既埸出現"Invalid CD KEY"既話,唔係因為撞CD KEY,而是版本唔同所以入唔到。

zBOT 程式下載

http://www.sendspace.com/file/js36i1

因為上面既兩個版本都係冇BOT,所以若果大家想同電腦打既話就請下載啦!係遊戲入面禁"H"可以作詳細調整

二轉會員 #2
好野好難唔幫推架喎^﹏^
VIP會員 #3
好野不妨一推再推,支持,4個有3個都成功玩到
入精華啦
一星新手會員 #4
唔上網玩唔玩到-,-?
五星白金會員 #5
原帖由 啊~展 於 5/18/07 22:03 發表
唔上網玩唔玩到-,-?

當然玩到 ~

但係你就只可以同BOT玩 :smilie_:)2:

因為你要同人玩既一定要連上網絡 ~
一星新手會員 #6
多謝你分享AR~你會有好報家
二星初級會員 #7
點樣先可以教電腦出泥同我打?
五星白金會員 #8
原帖由 killua154 於 5/24/07 21:22 發表
點樣先可以教電腦出泥同我打?

你裝左BOT之後再係GAME入面禁"H"鍵就可以ADD到BOT架啦 :smilie_:p:
三星高級會員 #9
正爆~謝謝!!!!!!!!開唔開到ser?!
五星白金會員 #10
原帖由 mysky626 於 5/26/07 11:16 發表
正爆~謝謝!!!!!!!!開唔開到ser?!

開到 ~

如果你要同玩家玩既請使用vLan之類既對戰平台
一星新手會員 #11
thz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
四星黃金會員 #12
唔該!!我最近好想玩返,多謝你提供呀:thup:
四星黃金會員 #13
但係個zbot 依家dl 唔到
四星黃金會員 #14
zBOT  放係where???
六星鑽石會員 #15
2834 洗乜zbot...
入面有個CS BOT-NET.bat....
你開左佢,之後禁enter就加到bot 喇.....
3266 我就唔知,down來試下先...

===========
你d 2834好似down唔到咁...
d 3266....cz來-.-'
雖然係入到cs d ser....

六星鑽石會員 #16
好耐冇玩喇....
thx
六星鑽石會員 #17
免STEAM 純淨 CS1.6 3266 繁體中文既第二條link 2xx b...<--係B
連1kb都冇
三星高級會員 #18
我都推返你上黎先///
三星高級會員 #19
z  bot放系邊度...??
二星初級會員 #20
down load緊
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數