第九封印Online

主題列表 登入
VIP會員 #1

香港人玩緊邊個伺服?
(結果:目前最多香港人會玩的伺服: Ser 1 馬提斯)

十個伺服器名稱為
1馬提斯
2阿布頓
3貝爾托
4安維克
5蘇菲洛
6凱尼爾 修改為: 凡諾克斯
7亞米契 修改為: 凱尼爾
8傑凡斯 修改為: 亞米契 (PK伺服器)
9傑凡斯
10歐貝拉
11克文魯斯
12艾爾達
13安傑尼

加開伺服器Ser 11, 12, 13

希望大部份香港玩家都能夠集中同一伺服器!選出你心目中最想玩的伺服
請大家發表你的意見及踴躍投票~
:smilie_:)2:

以下是轉至巴哈, 台灣玩家的伺服器投票情況
OB伺服器票選!!!
最多選 1 題 , 共 695 人投 695 票
( 2007-05-22 ~ 2007-05-25 )
第1位: Ser 8 亞米契(命名前傑凡斯) 100 票   14.39  (原本應該是Ser 7)
第2位: Ser 5 蘇菲洛 99 票   14.24
第3位: Ser 9 歐貝拉 98 票   14.1
第4位: Ser 10艾爾達 82 票   11.8  
第5位: Ser 3 貝爾托 75 票   10.79
第6位: Ser 1 馬提斯 59 票   8.49
第7位: Ser 7 凱尼爾 57 票   8.2
第8位: Ser 2 阿布頓 51 票   7.34
第9位: Ser ? 傑凡斯(命名前亞米契) 45 票   6.47 (原本應該是Ser 8)
第10位: Ser 4 安維克 29 票   4.17

四星黃金會員 #2
ser1
id:時空出錯(戰士)
三星高級會員 #3
我轉左 server 2, 因為 28xxxx 論壇係果度有公會, 可以集合一班有心機玩同研究既香港人一齊, 同埋 server 1 比較 lag, server 2 我一路玩連線都好順暢.
VIP會員 #4
原帖由 dboey 於 2007-5-1 11:32 PM 發表
我轉左 server 2, 因為 28xxxx 論壇係果度有公會, 可以集合一班有心機玩同研究既香港人一齊, 同埋 server 1 比較 lag, server 2 我一路玩連線都好順暢.

喔..果個a...來來去去都係果堆人呢....
六星鑽石會員 #5
唉~=.="我都係去返第3好d=_=順好多..人都小d=_=lag小一陣..多d時間試下d職=.="
差唔多玩左3個職了=  =a
到時公測咪入最新果d 算啦=  =a廢事太lag~一開始
六星鑽石會員 #6
我玩緊server 3
開左個港人公會叫"封測港魂"
暫時有會員20多人(只有2名台人)-_-打算公測會繼續開
版主到時又開公會既話,要保持友好關係哦- -+
四星黃金會員 #7
我今日先開始玩~ ser 3
隻game打唔到速成, 打英文人地又睇唔明..好慘~~~
VIP會員 #8
原帖由 hi_mashimaro 於 2007-5-2 12:06 AM 發表

速成..應該打到喎..
我記得餃子都係打速成
五星白金會員 #9
馬提斯啦!第一個~~~~~~~~玩咩game都係第一個ser= =........
四星黃金會員 #10
公測第一實係最多人喔...
三星高級會員 #11
原帖由 hi_mashimaro 於 2007-5-2 12:06 AM 發表

用到速成wo  不過打字出黎剩係得頭個個字顯示出黎咁解-o-
我ser3 弒剎

三星高級會員 #12
封測玩咩ser都無所謂  一到公測 一定要揀第1個個 or最新個個
因為之前玩咩game都係得頭 尾ser多人-.-中間實無人
五星白金會員 #13
我都係玩比較少人既sev好啦 因為多人 打怪都打唔到= =""""2..會順好多
六星鑽石會員 #14

可以啊~係唔係你部老有問題 @@"~我咩都打到wo~
六星鑽石會員 #15
原帖由 幻魔○● 於 2007-5-2 10:33 AM 發表
我都係玩比較少人既sev好啦 因為多人 打怪都打唔到= =""""2..會順好多

ser2 都會好lag=  =我20lv 去打果d 怪人又多= =怪又小=.=又要lag=+= 之後去左ser3 再去試職=.=
VIP會員 #16
原帖由 幻魔○● 於 2007-5-2 10:33 AM 發表

原帖由 邪浩南← 於 2007-5-2 11:17 AM 發表

ser2 都會好lag=  =我20lv 去打果d 怪人又多= =怪又小=.=又要lag=+= 之後去左ser3 再去試職=.=

套用...餃餃金句:封測唔lag..公測點順...:smilie_:p:
一星新手會員 #17
原帖由 gn01271951A 於 2007-5-2 09:50 AM 發表

用到速成wo  不過打字出黎剩係得頭個個字顯示出黎咁解-o-
我ser3 弒剎

你去系統到較暗d個畫面就ok.
三星高級會員 #18
迷雪雪 你玩ser1 我係 11111<---- 神魔個名>u<
VIP會員 #19
原帖由 27292297 於 2007-5-2 03:03 PM 發表
迷雪雪 你玩ser1 我係 11111u

=口="" 1哥好耐無見囉..估唔到見番呢..>.<
到時一齊玩~~ser1熱鬧D ~
二星初級會員 #20
我會玩 阿布頓 :redface:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數