BT PSP遊戲區

主題列表 登入
VIP會員 #21
原帖由 周瑜公瑾 於 2007-5-26 05:09 PM 發表
我下載左死神死,係rar檔,佢分好多個壓縮檔,我禁其中一個黎解壓,點知解左10%佢話我個壓縮檔壞左,點解呀

個file本身可能有問題
你試下e個
http://www2.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2480418&extra=page%3D1
一星新手會員 #22
我想問下載左隻game唔係iso or cso點樣轉到佢地變iso or cso =    =.:cry: :cry: :cry:
VIP會員 #23
原帖由 outout318 於 2007-5-27 04:32 PM 發表
我想問下載左隻game唔係iso or cso點樣轉到佢地變iso or cso =    =.:cry: :cry: :cry:

你下載完係咩先
二星初級會員 #24
解左出黎係 PSP_GAME 加個 UMD_DATA 點入:dump:
VIP會員 #25
原帖由 ~火雞~ 於 2007-5-29 11:18 AM 發表
解左出黎係 PSP_GAME 加個 UMD_DATA 點入:dump:

唔洗解壓,PSP_GAME 加個 UMD_DATA 之前就係
二星初級會員 #26
原帖由 ~@賢@~ 於 2007-5-29 02:17 PM 發表

唔洗解壓,PSP_GAME 加個 UMD_DATA 之前就係

哦..原來係咁..入落ISO ??
區域版主 #27
原帖由 ~火雞~ 於 2007-5-29 05:06 PM 發表

哦..原來係咁..入落ISO ??

係:smilie_:)2:
三星高級會員 #28
我想問下~我下載左隻PS1既GAME~
要放入PSP入面邊個檔案?
VIP會員 #29
原帖由 阿杰的傳奇 於 2007-6-1 11:14 PM 發表
我想問下~我下載左隻PS1既GAME~
要放入PSP入面邊個檔案?

ms:/psp/game/任意檔名/隻game
六星鑽石會員 #30
原帖由 ~@賢@~ 於 2007-5-21 01:10 AM 發表

下次記住,winrar開唔到簡體字
用左AppLoc先得

咩叫AppLoc?
六星鑽石會員 #31
唔識解><!!!
我下載左DJ MAX  ><
HELP
六星鑽石會員 #32
急問~
我解到最後果陣~
佢話咩無位~咩滿哂~
但係我張4gb卡~只係用左1.5gb...
而隻game 1gb都無(勁舞團)
即係點....?但佢有成30幾個檔案....
VIP會員 #33
原帖由 pocketmonsters 於 2007-6-10 12:17 PM 發表
唔識解><
HELP

檔名 del左簡體字佢
VIP會員 #34
原帖由 pocketmonsters 於 2007-6-10 03:50 PM 發表
急問~
我解到最後果陣~
佢話咩無位~咩滿哂~
但係我張4gb卡~只係用左1.5gb...
而隻game 1gb都無(勁舞團)
即係點....?但佢有成30幾個檔案....

解到最後果陣!?唔明
你係電腦到解壓完先放張卡到,點會冇位
講多小小,好難明:devil:
一星新手會員 #35
大大我BT下載好哩,但是呢是以檔案料夾顯示,要怎ㄇ用才能用PSP才讀ㄉ出來阿??
小弟ㄉ及時公_aszx1104
VIP會員 #36
原帖由 aszx1104 於 2007-6-15 08:16 AM 發表
大大我BT下載好哩,但是呢是以檔案料夾顯示,要怎ㄇ用才能用PSP才讀ㄉ出來阿??
小弟ㄉ及時公_aszx1104

檔案料夾顯示?入面有什ㄇ檔案
一星新手會員 #37
裡面就一推RAR檔,檔案如下cvc-bolapo.roo~cvc-bolapo.r18,這些都是RAR解壓說檔,還有一個SFV檔案,所以我不知道該怎ㄇ用PSP才能玩,是要通通解壓縮ㄇ還是??.............
一星新手會員 #38
裡面就一推RAR檔,檔案如下cvc-bolapo.roo~cvc-bolapo.r18,這些都是RAR解壓說檔,還有一個SFV檔案,所以我不知道該怎ㄇ用PSP才能玩,是要通通解壓縮ㄇ還是??.............
VIP會員 #39
原帖由 aszx1104 於 2007-6-15 09:19 PM 發表

只要解壓其中一個就可以了如(.r18) 不用理會SFV檔案
三星高級會員 #40
d種冇細點算?有冇得做種 有點做?
回到最頂傳統版

選擇頁數