群俠論壇

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
綿綿豬快d過黎玩啦@@
區域版主 #22
快D搵多D人過黎玩 囧
四星黃金會員 #23
JJ...........你仲未應我呀-.-
四星黃金會員 #24
我係紫睛r!!!!!!
二星初級會員 #25
有 虛影 紫晴 天行 冇毛 雨知 楊光 阿黑 彤彤 米兒 晶晶 嵐嵐 高比 傲君 傲情 焰小宏 殺手 影少 欣欣 刀刀 QQ 藍藍 阿雄 仲有我, 識既有 白無雙 影影 無心 洛魂天 神樂 WINDY 仲有D我唔識佢地但係佢地話之前同SER 知我地邊個 十1約有20幾個
VIP會員 #26
我頂丫.....係咪最舊果個熾天使先= =?

小喇叭 千禧你仲玩緊咩?
區域版主 #27
原帖由 ※呵呵※ 於 2007-5-24 01:05 AM 發表
我頂丫.....係咪最舊果個熾天使先= =?

小喇叭 千禧你仲玩緊咩?

呵呵 >o<
熾天使係咁蝦我 :mad:
二星初級會員 #28
熾天使ac幾時有賣過 係中間冇玩俾左人玩左一排 仲唔係我係邊個 你係小呵呵阿?凸~.~凸
五星白金會員 #29
新sever??姐係由頭企過??有幾多個新sever??
版主 #30
原帖由 神一小白 於 2007-5-28 06:41 PM 發表
新sever??姐係由頭企過??有幾多個新sever??

得1個新ser-.-
五星白金會員 #31
原帖由 小一郎 於 2007-5-28 06:45 PM 發表

得1個新ser-.-

OIC,THX YOU,多人玩嗎??
版主 #32
原帖由 神一小白 於 2007-5-28 06:49 PM 發表

OIC,THX YOU,多人玩嗎??

唔洗thx:smilie_:)2:
新ser好似500幾人
舊ser就1000幾到
二星初級會員 #33
小白?係咪第一手小白/
VIP會員 #34
=.=鬼知你有冇賣過咩-.-"""

你地係咩SERVER???? 隻GAME要點D/L@@???(好耐沒見過jy d cd-.-")

TO:QQ

有人蝦到你架XDDD??

三星高級會員 #35
俠4 劍影0,0............
二星初級會員 #36
係網虫dl隻 game再去申請外掛買張月卡就玩得  啦啦聲啦要玩就!! 十大高手3憶實戰都離啦
二星初級會員 #37
新笑傲 阿 server名
四星黃金會員 #38
原帖由 小一郎 於 2007-5-28 06:49 PM 發表

唔洗thx:smilie_:)2:
新ser好似500幾人
舊ser就1000幾到

下...近排上線都900幾啦
邊有500咁少o.ov
四星黃金會員 #39
神4偉,免1偉,俠4滅刀,俠3嘉雲/小鳥咇咇

不過....我係唔玩既!!!!極力反對金庸再出黎呃人錢!!!!!!

玩左成7年金庸啦....仲玩,你地係咪傻架!!!

仲有=.=唔好再改外號:偉代打中...PLS!!!!

成日比人係MSN問我係咪有玩....好煩囉......:cry:
VIP會員 #40
而家通常係900-1000人左右
回到最頂傳統版

選擇頁數