《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #321
原帖由 一阿文一 於 2007-6-13 02:30 PM 發表

臭小討厭...夜晚叫你起身食mum mum,嚇鬼死你:devil:

願主保佑佢=.=""
四星黃金會員 #322
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-13 03:20 PM 發表

願主保佑佢=.=""

唔該晒你個回天
三星高級會員 #323
原帖由 eric499100 於 2007-6-13 06:11 PM 發表

唔該晒你個回天

呵呵~唔使咁客氣bor^^
二轉會員 #324
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-14 12:55 AM 發表

呵呵~唔使咁客氣bor^^

幫你再嚇死佢,,,,回天錢55分帳:em014:
三星高級會員 #325
原帖由 一阿文一 於 2007-6-14 11:38 PM 發表

幫你再嚇死佢,,,,回天錢55分帳:em014:

=0=""下次我免費回佢~0除以5等於0~~所以你分0蚊~
二轉會員 #326
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-15 12:35 AM 發表

=0=""下次我免費回佢~0除以5等於0~~所以你分0蚊~

可惡....咁玩我...嚇死埋你:cry:
三星高級會員 #327
原帖由 一阿文一 於 2007-6-15 03:45 AM 發表

可惡....咁玩我...嚇死埋你:cry:

免費回埋你lo~哈哈~~
二轉會員 #328
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-15 09:15 AM 發表

免費回埋你lo~哈哈~~

俾你回左嚇唔死人...shit:devil:
四星黃金會員 #329
原來你地咁黑心
三星高級會員 #330
原帖由 eric499100 於 2007-6-15 05:37 PM 發表
原來你地咁黑心

佢嚇你我救你~.~咁都黑心咩...
三星高級會員 #331
原帖由 一阿文一 於 2007-6-15 02:40 PM 發表

俾你回左嚇唔死人...shit:devil:

呵呵~救返一齊食粽lo^^v
二轉會員 #332
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-16 10:14 AM 發表

呵呵~救返一齊食粽lo^^v

我唔鍾意食粽架喎:mad: .....我要食朱古力:em014:
二星初級會員 #333
好耐冇留言喇..還記得初初睇住班幫員入幫時就好似一班小朋友一樣..有脾氣時要逗他們..到了今日既佢地..個個都長大了..好多時有問題都見到佢地個個能有商有量..團結一致去解決問題..心中就會不其然地發出回心微笑..雖然我唔知佢地幾時會走..但我都會衷心祝福佢地..記得用心去對自己身邊既朋友..:smilie_:p: :thup: :smilie_!!:
三星高級會員 #334
原帖由 一阿文一 於 2007-6-17 02:16 AM 發表

我唔鍾意食粽架喎:mad: .....我要食朱古力:em014:

咁熱食咩朱古力~好~99%黑朱古力好無@@?
三星高級會員 #335
原帖由 我行我素傻一護 於 2007-6-17 11:12 AM 發表
好耐冇留言喇..還記得初初睇住班幫員入幫時就好似一班小朋友一樣..有脾氣時要逗他們..到了今日既佢地..個個都長大了..好多時有問題都見到佢地個個能有商有量..團結一致去解決問題..心中就會不其然地發出回心微笑 ...

無啦啦咁感觸...^^有血有淚..有時哭笑不得...
可以入去嶇緣我好開心~我會陪妳一生一世..老婆
二轉會員 #336
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-17 12:01 PM 發表

咁熱食咩朱古力~好~99%黑朱古力好無@@?

你又知我鍾意食dark ge@@?

你有99%咁正...我要我要:em014:
二轉會員 #337
原帖由 我行我素傻一護 於 2007-6-17 11:12 AM 發表
好耐冇留言喇..還記得初初睇住班幫員入幫時就好似一班小朋友一樣..有脾氣時要逗他們..到了今日既佢地..個個都長大了..好多時有問題都見到佢地個個能有商有量..團結一致去解決問題..心中就會不其然地發出回心微笑 ...

一護你個幫好似好warm咁0.0....
三星高級會員 #338
原帖由 一阿文一 於 2007-6-17 12:51 PM 發表

你又知我鍾意食dark ge@@?

你有99%咁正...我要我要:em014:

呵~到時苦到嘔唔好賴我...
三星高級會員 #339
原帖由 一阿文一 於 2007-6-17 12:53 PM 發表

一護你個幫好似好warm咁0.0....

經過時間同心血去教導..宜家算有成果la^^
二轉會員 #340
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-17 02:44 PM 發表

呵~到時苦到嘔唔好賴我...

個d先正,唔好講笑...
回到最頂傳統版

選擇頁數