偶像 Fans Club

主題列表 登入
版主 #201
原帖由 shadow007 於 2007-6-8 10:07 AM 發表
一早睇佢選小姐都覺佢靚女:thup:

係 如果法拉選香港小姐 一定w^^佢選華裔小姐??名
版主 #202
近期密密接工作的Fala,估計短短兩個月已賺得半百萬收入,她笑言不會刻意買首飾獎勵自己,反而想跟名師學唱歌增值,以備登台之需。Fala表示平日只會淺嘗美酒,對於台灣    歌星林曉培    無牌醉酒駕車撞死人的報道,她惋惜地說:「那是一場交通意外,好可惜,我飲酒之後不敢駕車。因為幾歲時飲香檳醉倒後會傻笑和感覺很疲倦,長大後自然不敢飲太多。」Fala承認近期受不少傳媒跟蹤,但無礙她與緋聞男友薛世恆見面,她笑言會小心一些。

Lynn表示飲酒後很快面紅,更未試過因醉酒被輕薄,她解釋:「如果有我不喜歡的人借醉埋身博懵,我一定即刻走!」如是喜歡的人例如郭富城    呢?一時口快的Lynn答:「死啦,講錯說話,總之我很久沒有飲酒了。」
版主 #203
憑 《 溏 心 風 暴 》 帶 挈 而 大 搵 外 快 的 陳 法 拉 前 晚 往 中 環 出 席 紅 酒 活 動 , 問 她 最 近 密 密 接 工 作 , 所 賺 的 酬 勞 是 否 已 過 百 萬 ? 她 說 : 「 未 知 呀 , 希 望 有 啦 , 因 為 公 司 未 出 糧 畀 我 呀 。 」 問 她 如 何 獎 勵 自 己 ? 法 拉 說 : 「 收 到 錢 先 講 啦 , 我  家 學 緊 唱 歌 , 要 幾 千 蚊 一 堂 , 好 貴 呀 , 我 學 定 唱 歌 裝 備 自 己 , 以 後 登 台 有 用 嘛 。 」  

謹 慎 見 男 性 友 人

由 於 《 溏 心 》 大 熱 , 劇 中 演 員 都 成 為 狗 仔 隊 的 追 蹤 對 象 , 鍾 嘉 欣 便 指 常 被 狗 仔 隊 跟 , 法 拉 對 此 說 : 「 所 以 我 同 男 性 朋 友 見 面 都 好 小 心 , 不 過 呢  都 係 佢  ( 指 狗 仔 隊 )  工 作 。 」 談 到 酒 經 , 她 表 示 幾 歲 時 父 親 已 叫 她 試 飲 香 檳 , 結 果 她 一 喝 即 醉 , 並 倒 頭 大 睡 。

二星初級會員 #204
我覺得佢好靚,,,,,,,,
版主 #205
原帖由 賢仔'' 於 2007-6-9 09:07 AM 發表
我覺得佢好靚,,,,,,,,

唔靚女點做性感女神:smilie_:D:
版主 #206
一陣8:30-9:30 適飲適食至有營 有法拉:smilie_:D:
版主 #207
事 後 記 者 追 問 趙 嘉  為 何 刻 意 讓 孫 耀 威 時 , 她 說 : 「 自 己 腳 抽 筋 , 游 完 第 一 輪 好  。 」 雖 然 她 死 口 否 認 , 但 孫 耀 威 卻 踢 爆 說 : 「 趙 嘉  係 特 登 等 埋 我 , 之 前 我 同 班 佳 麗 講 過 自 己 就  出 碟 , 唔 好 搞 到 我 咁 瘀 。 完  比 賽 之 後 , 趙 嘉  話 知 道 我 就  出 碟 , 所 以 特 登 等 埋 我 , 仲 話 會 買 我 張 碟  。 」
此 外 , 陳 法 拉 昨 日 上 午 與 佳 麗 於 北 京 體 育 大 學 綜 合 體 育 館 玩 體 操 , 陳 法 拉 因 穿 緊 身 短 褲 導 致 下 體 現 形 , 她 舞 動 絲 帶 時 更 搶 盡 佳 麗 風 頭 。 至 於 「 少 女 黎 姿 」 2 號 何 傲 兒 日 前 耍 劍 時 被 麥 皓 兒 弄 傷 右 手 , 昨 日 見 她 手 上 留 下 疤 痕 , 何 傲 兒 表 示 麥 皓 兒 已 向 她 道 歉 , 惟 自 己 後 來 又 因 為 不 小 心 劈 到 自 己 心 口 , 令 心 口 位 置 出 現 兩 道 深 深 的 痕 。

陳 法 拉 昨 日 玩 絲 帶 身 手 了 得 , 搶 去 佳 麗 不 少 風 頭 。
版主 #208
我想問 e家tvb 有無出過法拉
版主 #209
陳 法 拉 昨 日 在 柴 灣 為 一 服 飾 網 站 擔 任 模 特 兒 , 示 範 夏 日 服 裝 , 問 法 拉 會 否 示 範 泳 裝 , 她 笑 說 : 「 今 次 唔 使  泳 衣 , 如 果  泳 衣 , 公 司 要 再 幫 我 傾 過 個 價 錢 , 不 過 今 次 酬 勞 都 好 好 。 」

版主 #210
陳法拉與李嘉慧昨日為Noel Chu婚紗騷當模特兒,示範兩件婚紗的法拉表示,今次是第二次行婚紗騷,她十分喜歡這設計師,所以將來結婚亦會用她的設計:「細個時幻想
八星無敵會員 #211
原帖由 franky$$ 於 8-6-2007 12:20 PM 發表

係 如果法拉選香港小姐 一定w^^佢選華裔小姐??名

第2名........
五星白金會員 #212
佢個樣時時都唔同....
版主 #213
我個法拉過jor來 綜合娛樂討論:smilie_:o:
區域版主 #214
原帖由 franky$$ 於 2007-6-14 12:51 PM 發表
我個法拉過jor來 綜合娛樂討論:smilie_:o:

娛樂藝人當然在娛樂討論
版主 #215
原帖由 友誼第一^.^ 於 2007-6-14 01:00 PM 發表

娛樂藝人當然在娛樂討論

我仲有 一個祖爺 可 過埋來?:smilie_:D:
區域版主 #216
原帖由 franky$$ 於 2007-6-14 01:15 PM 發表

我仲有 一個祖爺 可 過埋來?:smilie_:D:

如果你覺得有需要, 可以叫聊版版主轉移埋過黎

不過其實你呢個post係fans club定點?

如果係過番去子版開, 如果唔係

再唔係再貼新既新聞係到了, 要討論新聞又另開一個, 咁樣會好亂
版主 #217
原帖由 友誼第一^.^ 於 2007-6-14 03:06 PM 發表

如果你覺得有需要, 可以叫聊版版主轉移埋過黎

不過其實你呢個post係fans club定點?

如果係過番去子版開, 如果唔係

再唔係再貼新既新聞係到了, 要討論新聞又另開一個, 咁樣會好亂

E個post 係貼新既新聞的..
區域版主 #218
原帖由 franky$$ 於 2007-6-14 03:12 PM 發表

E個post 係貼新既新聞的..

陳法拉新既新聞?

其實你明唔明我上面既意思

有新既新聞就另開主題, 你係咁貼係到, 討論會好亂

如果係咁貼番係post入面, 只限於fans club, 一係將你呢個po搬過去子版做陳法拉fans club

一係繼續留番係到, 但有新既新聞就唔好再貼係到, 開新post ok?

如果再貼係到, 我就關帖了~
版主 #219
原帖由 友誼第一^.^ 於 2007-6-14 03:17 PM 發表

陳法拉新既新聞?

其實你明唔明我上面既意思

有新既新聞就另開主題, 你係咁貼係到, 討論會好亂

如果係咁貼番係post入面, 只限於fans club, 一係將你呢個po搬過去子版做陳法拉fans club

一係繼續留 ...

搬過去子版啦甘..sorry
區域版主 #220
原帖由 franky$$ 於 2007-6-14 03:19 PM 發表

搬過去子版啦甘..sorry

但如果搬左去子版, 咁就要係fans club, 開post者, 即係你, 就變左做陳法拉fans club既會長

就要負責經常更新, 包括佢資訊, 新聞, 圖片等

有冇問題? (同埋個邊回覆無積分)
回到最頂傳統版

選擇頁數