彩虹冒險 貼圖區

主題列表 登入
二轉會員 #1

亂亂了:~:
版主 #2
你改左件野做銀卡only-.-未禁檢視-.-檢視左就變xdd
我之前都試過
二轉會員 #3
原帖由 天涯海闊 於 2007-6-3 09:27 PM 發表
你改左件野做銀卡only-.-未禁檢視-.-檢視左就變xdd
我之前都試過

No~No~No
呢張係原圖,
沒有任何添加劑,
保證100%純正:thup:

你是但搵隻寵睇下,佢都會係寫住【類別  金-寵物卡片】
仲有,,你當個超銀死嫁:dump:

得閒自己試下啦~~:ro05:
版主 #4
原帖由 pkbkbook 於 2007-6-4 07:54 AM 發表

No~No~No
呢張係原圖,
沒有任何添加劑,
保證100%純正:thup:

你是但搵隻寵睇下,佢都會係寫住【類別  金-寵物卡片】
仲有,,你當個超銀死嫁:dump:

得閒自己試下啦~~:ro05:

佢本身的確系金卡,,,不過你!!個制到改左做銀卡吾禁檢視既話就會變成甘v_v:smilie_:)2:
你甘檢視就變搵銀卡了
二轉會員 #5
原帖由 天涯海闊 於 2007-6-4 11:28 PM 發表

佢本身的確系金卡,,,不過你!!個制到改左做銀卡吾禁檢視既話就會變成甘v_v:smilie_:)2:
你甘檢視就變搵銀卡了

我按過【檢視】了~
無按又點會見到有超銀呢一張銀卡...
三星高級會員 #6
寵物係銀卡唔係金卡
金卡用完會變黑卡
銀卡用完會自動消失
二轉會員 #7
原帖由 andyyau2006 於 2007-6-19 09:50 PM 發表
寵物係銀卡唔係金卡
金卡用完會變黑卡
銀卡用完會自動消失

http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
用完了~:smilie_??:
三星高級會員 #8
原帖由 pkbkbook 於 2007-6-20 07:49 AM 發表

http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
用完了~:smilie_??:

0日sp係sp用淨幾個鍾既時間就會咁~用完係會消失的~事實黎:smilie_:p:
一星新手會員 #9
銀卡
:smilie_!!: :smilie_!!: :smilie_!!:
一星新手會員 #10
寵  硬係銀卡啦....我係高手黎..信我..
四星黃金會員 #11
銀卡
face_l_18: face_l_18: face_l_18:
二星初級會員 #12
POKEMON 金銀?:smile_13.gif:
二星初級會員 #13
銀囉:victory:
一星新手會員 #14
估唔到韓版彩冒有d咁o既野 :loveliness:
[未掂過韓版彩冒]
回到最頂傳統版

選擇頁數