天尊Online

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
-->最新主程式下載點<--最後更新:4-10-2009

-->申請帳號<--最後更新:18-8-2008

-->木馬掃毒<--最後更新:31-8-2008

-->簡易的畫面變黑排除流程教學<--最後更新:31-8-2008

五星白金會員 #2
申請唔到A/c 根本就...跟晒所有方法都解決唔到....唉~版主幫幫手 同官方反映下啦
二星初級會員 #3
救命...就係差個驗証碼 有冇人可以幫下手丫
五星白金會員 #4
我更新完...咩問題都冇 又加入登入果度...就係冇A/c...真係吹脹就黎:cry:
二星初級會員 #5
身分正果度點架我打左落去都唔岩佢想點呀= =
二星初級會員 #6
版主出手啦!幫下我:cry: :cry:
五星白金會員 #7
help....叫個官網做下野啦..唔係係晒個server度搞先得ga..你唔搞返好個申請系統..你開一百個ser都冇用啦...根本就冇AC- -
三星高級會員 #8
封信等左N世都未到--"食屎~~
三星高級會員 #9
申請時果個身份證要打d咩啊  幫幫我啊吳該!!!!
二星初級會員 #10
都唔知想點.佢就唔好出公測啦
d野又未整好我x佢啦= =
五星白金會員 #11
原帖由 靈波車 於 2007-6-9 04:01 PM 發表
都唔知想點.佢就唔好出公測啦
d野又未整好我x佢啦= =

咪就係...我仲考緊試..專登唔溫書晒鳩左我幾粒種...
三星高級會員 #12
急....help

申請ac到叫我填  行動電話
係點架...
我填極都話我錯既......
二星初級會員 #13
身份證點打都錯..要點打啊:mad: :mad: :mad:
三星高級會員 #14
原帖由 chrislau001 於 2007-6-9 07:00 PM 發表
身份證點打都錯..要點打啊:mad: :mad: :mad:

http://info.plvs.ntct.edu.tw/nain/newweb/body.htm
去e到整個....
填到電話果到ok話比我知-.-我電話到唔得
VIP會員 #15
原帖由 逍公子 於 2007-6-9 07:04 PM 發表

http://info.plvs.ntct.edu.tw/nain/newweb/body.htm
去e到整個....
填到電話果到ok話比我知-.-我電話到唔得

行動電話??
如果是就用以下格式:
852+8個數字號碼

我自己用這個就成功申請到!!
二星初級會員 #16
thx...身份證ok左啦...行動電話都係唔得
二星初級會員 #17
都ok左啦..不過我響這裡申請封測ac..佢比左ac我^^
一星新手會員 #18
版主...我確認唔到個a/c呀....點樣可以刷新個驗証碼呀唔該:cry:
二星初級會員 #19
搵人幫下手
依個圖明顯係有問題lo-.-...
我打34488都唔得/.\
三星高級會員 #20
原帖由 風魔影 於 2007-6-9 09:30 PM 發表
搵人幫下手
依個圖明顯係有問題lo-.-...
我打34488都唔得/.\

34488?你睇真d好wo = =
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數