《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二轉會員 #1

不夜城

三星高級會員 #2
e仔又番去不夜丫^^
二星初級會員 #3
打咁小野= =e仔 打多d整高亮啦-.-
五星白金會員 #4
推推推推推推推推~~~
三星高級會員 #5
幫手推推推推~~~~~~~~
二轉會員 #6
原帖由 leoho35 於 2007-6-10 02:05 AM 發表
打咁小野= =e仔 打多d整高亮啦-.-

唔洗了,哈哈已經足夠>o<
二轉會員 #7
原帖由 瑤bb 於 2007-6-10 12:15 AM 發表
e仔又番去不夜丫^^

返左n年 嘿嘿=.=~~~~~
二星初級會員 #8
大家唔好入不夜呀,不夜係狗幫黎架,
佢地最叻就係開紅殺人,成班都係狗黎架。~_~
三星高級會員 #9
原帖由 ◎Eddie◎ 於 2007-6-13 12:52 PM 發表

返左n年 嘿嘿=.=~~~~~

鬼知咩 我都冇見你人仔咁耐=.="
二星初級會員 #10
原帖由 hingshun 於 2007-6-20 03:45 AM 發表
大家唔好入不夜呀,不夜係狗幫黎架,
佢地最叻就係開紅殺人,成班都係狗黎架。~_~

入黎引起罵戰嗎? 係ge話唔該版主做野 le到好似係收人 唔係罵戰區 要罵人的話請到第1版,有人開左post 你可以去果到嘈 但係le到係吹水+收人only thx!!!
四星黃金會員 #11
收皮啦 不夜

招條撚咩
三星高級會員 #12
原帖由 id8111 於 2007-6-26 05:13 PM 發表
收皮啦 不夜

招條撚咩

D人入唔到就係到發癲
一星新手會員 #13
原帖由 瑤bb 於 2007-6-26 06:02 PM 發表

D人入唔到就係到發癲

入 唔 到 所 以 發  顛?

哈哈, 紫瑤小姐, 原 來 你 以 為 自 己 好 能 榮 幸 , 可以入到呢個 9 幫呀 ?

咁你千其 咪能 你 老細 - 準情人 - 意呀, 否則 踢 9 左你出會後,

到時 , 你 喊 到 去 求 番 你 老細,  做豬做雞 都願意。

睇清楚你老細個幫, 係咪真係 人人想入先啦, 柒下柒下。

二星初級會員 #14
不夜今日門戰又輸左喇~
不夜光輝不再了=-=
是時候解幫喇~
五星白金會員 #15
原帖由 hingshun 於 2007-7-6 01:56 發表
不夜今日門戰又喇~
不夜光輝不再了=-=
是時候解幫喇~

佢收人姐      輸左要解幫-.-              咁你成日打幫戰.   輸左           咁你咪一早解左幫?_?
三星高級會員 #16
原帖由 梵天_準傻人情豬 於 2007-7-5 06:28 PM 發表

哈哈, 紫瑤小姐, 原 來 你 以 為 自 己 好 能 榮 幸 , 可以入到呢個 9 幫呀 ?

咁你千其 咪能 逆 你 老細 - 準情人 - 意呀, 否則 踢 9 左你出會後,

到時 , 你 喊 到 去 ...

sorry 呀 我唔係係不夜 唔會比人踢既 串人之前唔該你自己睇清楚我係咩幫先講喇 ~.~
二星初級會員 #17
原帖由 梵天_準傻人情豬 於 2007-7-5 06:28 PM 發表

咁你千其 咪能 逆 你 老細 - 準情人 - 意呀, 否則 踢 9 左你出會後,

到時 , 你 喊 到 去 ...

你把口都好能賤,正能樣(不是幫任何幫派,只幫紫瑤,因為他是我honey)
三星高級會員 #18
幫你手推推~~~~~~~~
一星新手會員 #19
各幫有各幫好處,希望大家和和氣氣。
三星高級會員 #20
原帖由 ybb005412 於 2007-7-27 11:06 PM 發表

你把口都好能賤,正能樣(不是幫任何幫派,只幫紫瑤,因為他是我honey)

錫死u -3-
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數