《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #41
d狗仔入唔到又唔夠人揪係到鬧人a_a""勁喔^^"
三星高級會員 #42
原帖由 ζ小夜ζ 於 2007-8-7 02:34 PM 發表
不夜城收狗嫁!?..收埋d狗西@@e家e個情書比左爛西健玩到臭哂..準情人都唔知點解成日幫住爛西健..唔通佢地有d不可告人既關係.
ps:我唔係引起罵戰..只不過係講出d事實..請不夜城/弒影/果個白痴瑤bb唔好當成罵戰咁 ...

咁我地咪要多謝你 hahah
同埋我叫瑤bb 唔好+2個字落去 字都唔識打?

三星高級會員 #43
原帖由 ζ小夜ζ 於 2007-8-7 02:38 PM 發表

咁你又入到咩?__?..你咪又係入唔到..你又發癲...聽聞你好似係逆天行咋啵...咁你唔係不夜..係咪要發下癩?.?

廢事彩你 唉.............

二星初級會員 #44
原帖由 ◎Eddie◎ 於 2007-8-16 03:45 PM 發表

喔=.=唔好咁講=.=我代理a_a""哈哈

你升到6x lv都唔係搵代練家?自已升家.同埋幫手推推
二星初級會員 #45
梵天係唔係準情人開家?同埋大家唔洗理果d係度想離間你地既人,呢d人無野做咪給佢玩下囉.人地入逆天行都好過你無得入la.粉腸,
二星初級會員 #46
大家唔好理佢,入唔到就係度離間人地,好心你la!大個仔d la
!鐘玩埋d低b野
三星高級會員 #47
說..........得....................對 ahha
二轉會員 #48
原帖由 lok033 於 2007-8-17 12:57 PM 發表

你升到6x lv都唔係搵代練家?自已升家.同埋幫手推推

嗯嗯,,冇代練=.=都係自己努力升返黎的~
二星初級會員 #49
升到既,但無你升得甘快囉!你好勁阿!甘梵天到底係邊個開家?
二轉會員 #50
原帖由 lok033 於 2007-8-18 02:09 PM 發表
升到既,但無你升得甘快囉!你好勁阿!甘梵天到底係邊個開家?

不夜城開囉=.="""我好廢的= =
三星高級會員 #51
扮野既@_@
呃人
二星初級會員 #52
樂樂..你正身係咩人..我一早知..不過你唔想講..我就永遠都當自己咩都唔知姐..因為我知你要講我知..一定會講..其實最初有幾多人用低LV分身臥虎藏龍入左我幫...我都知..不過都係個句...一視同仁..係我眼中更本冇咩分別..只要個個用心去對大家..幾LV又如何呢..:ro07: 加油啦...我最佩服D人用自己既實力去追求自己想要既野..:D2 :em015:
二星初級會員 #53
原帖由 我行我素傻一護 於 2007-8-18 05:32 PM 發表
樂樂..你正身係咩人..我一早知..不過你唔想講..我就永遠都當自己咩都唔知姐..因為我知你要講我知..一定會講..其實最初有幾多人用低LV分身臥虎藏龍入左我幫...我都知..不過都係個句...一視同仁..係我眼中更本冇咩 ...

我個正身完來給fd爆左.:smilie_/(: 好興.而家唯有玩fd果個
三星高級會員 #54
一護成日都可以打咁多字 
佩服佩服=.=
二星初級會員 #55
原帖由 瑤bb 於 2007-8-18 07:48 PM 發表
一護成日都可以打咁多字 
佩服佩服=.=

我都係la.做咩唔:smilie_/(: 講埋我wo........................................講笑.
三星高級會員 #56
你一個post可以打好多字wo
你得咩 cccc
no扮 wakakaface_l_18:
一星新手會員 #57
推推推~~~~~~~~~~
區域版主 #58
原帖由 0014666 於 2007-8-20 08:18 PM 發表
推推推~~~~~~~~~~

請不要再作無意義的推 Post,

否則每次扣10分.
三星高級會員 #59
=.=好搞笑
haha
二星初級會員 #60
hello ^^v ~~~~~
回到最頂傳統版

選擇頁數