《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #121
等我都來答下你....正所謂好佬怕(難)老,佢那些人預左唔升LV了..日日殺夠就掛機..我覺得呢D人已經對呢隻GAME 半放棄的了,因為如果真係仲有心係呢隻GAME 度..冇可能一日咁多個鐘都掛機的..日日唔升LV的.(對住呢D人跟本上冇可能有對策)...至於你話佢開完紅即閃呢..呢樣我都以答你..因為有2個可能性. 1)佢有2部機,2) 有二個人一起用一個AC 去殺,通住電話咁就會出現呢種情況了...後者唔可怕..因為一定要二個人約在一起先可以殺..前者就嗎煩了....但我可以俾個重要的信息你地..我估有好多人都唔知的*** 如果一個人物去到50惡名後強登是會扣經的...即係話就算佢每日掛足24個鐘..都只可以減23惡..咁即係話佢每日只可以殺11個人...所以你可以計住..如果1日己經超過11個人被殺就代表跟住的時間升lv 會好安全的...進入安全期可以全力升..仲有樣野..升lv 其實唔開寵都一樣可以升到的..死左就唔會出現減親密度的問題了.....(答得唔好唔好插)
三星高級會員 #122
唔升lv 就話對呢隻game就話冇心
殺人 殺得多就話 佢冇事搵事做
咁究竟係點
解釋黎聽下:ro08:
三星高級會員 #123
(1) 唔升lv就話對呢隻game就話冇心.......如果一個人每日只開住部機殺幾個人跟住又去郊外掛惡,你知嗎..有惡連組合都冇咁好架,又唔打得幫戰,又唔打得團P,.....咁佢邊度仲有心玩呀.

(2)殺人 殺得多就話 佢冇事搵事做..............呢句好似唔係我講的...佢如果佢咁殺人,一定有佢原因,點會冇事搵事做
三星高級會員 #124
打機求開心者........:smilie_:)3:
二轉會員 #125
原帖由 arftim 於 2007-10-3 02:13 PM 發表
(1) 唔升lv就話對呢隻game就話冇心.......如果一個人每日只開住部機殺幾個人跟住又去郊外掛惡,你知嗎..有惡連組合都冇咁好架,又唔打得幫戰,又唔打得團P,.....咁佢邊度仲有心玩呀.

(2)殺人 殺得多就話 ...

我想問點解冇得玩團p先=.=""
三星高級會員 #126
如果有人買左..團p可以殺死被買的人..即係在城度俾人通
三星高級會員 #127
打得人 就唔會怕呢d野架bor
怕就唔好殺人=,=
三星高級會員 #128
趺到睇唔到個post喇......冇人上黎架\./:ro10:
三星高級會員 #129
冇咩人打字咁 好似得我地2個囉:cry:
五星白金會員 #130
原帖由 arftim 於 2007-10-1 12:55 PM 發表
等我都來答下你....正所謂好佬怕(難)老,佢那些人預左唔升LV了..日日殺夠就掛機..我覺得呢D人已經對呢隻GAME 半放棄的了,因為如果真係仲有心係呢隻GAME 度..冇可能一日咁多個鐘都掛機的..日日唔升LV的.(對住呢D人 ...

50惡強登扣經.你覺得以我地打交同殺人經驗會唔知嘛:ro08:

我地殺人掛惡點會係放棄..掛惡都仲不停緝緊人架,春春

但可惜我地未放棄但俾人打個班就放棄左了:ro08:
五星白金會員 #131
原帖由 瑤bb 於 2007-10-6 03:19 AM 發表
冇咩人打字咁 好似得我地2個囉:cry:

我係.........................神:smilie_:10:
三星高級會員 #132
原帖由 神一樂心 於 2007-10-6 11:37 AM 發表

我係.........................神:smilie_:10:

神=仙人
仙人 19號要拜wo
三星高級會員 #133
原帖由 瑤bb 於 2007-10-6 01:07 PM 發表

神=仙人
仙人 19號要拜wo

嘿嘿face_l_18:
紫紫唔得咁話me老公架>.<:smilie_/):
二星初級會員 #134
大家好!你地大佬菠蘿哥報到
三星高級會員 #135
原帖由 菠b 於 2007-10-6 01:19 PM 發表

波波你咁遲先黎:smilie_/(:
三星高級會員 #136
原帖由 晴b 於 2007-10-6 01:11 PM 發表

嘿嘿face_l_18:
紫紫唔得咁話me老公架>.

哦哦~~~知道:smilie_:(: :smilie_:(:
三星高級會員 #137
原帖由 菠b 於 2007-10-6 01:19 PM 發表

大佬 我得2個架咋
唔好亂認= =
五星白金會員 #138
恭喜老婆進軍十大>3<啜啜~卜
二星初級會員 #139
原帖由 神一樂心 於 2007-10-7 07:26 AM 發表
恭喜老婆進軍十大>3<啜啜~卜

@@晴b都入左十大~西利西利
二星初級會員 #140
恭喜晒..........................
回到最頂傳統版

選擇頁數