《完美世界》公會區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
不限等級~不限職業~
會幫打副本~解任~
希望招更多玩家加入~
打城戰~要待幫會到一定實力再說
還沒找到好幫會的玩家可進來看看~

幫會人數:67
常上線:約20多人
70級以上的:約15人

因幫會發生事故所以重新開帖~
希望有資料可以令到你們選擇加不加入~
雖然人數很少~但係我地會熱心幫人~

想入的可以在這留言~或在遊戲裹密我~

id:霍雍,沃克

帖子不定期更新~

三星高級會員 #2
或可以在晚上8-11
在聊天室搵由 .\ 逆天 /. 開的房間
房間號碼當然是不定啦

不過不要密我
因為就算是gm也密不到的
唔信邪可以試下:thup:
一星新手會員 #3
好丫.. 我是昨天剛入既新會員^0<

lv74 羽靈

P.S. 天哥..你在幫^血滴盟^的還是幫^滴血盟^ 賣廣告呢= =?  你的簽名.......................:~:

一星新手會員 #4
小霍...逆天...
有事既可以搵我地幫手架
三星高級會員 #5
原帖由 chiwah1231 於 2007-6-20 01:16 PM 發表
小霍...逆天...
有事既可以搵我地幫手架

一定搵啦=.=~~~~~~~~~~~~~~
你都係啦~~~~~~~~~
不過你那邊人多
搵我們機會少d~~:cry:

原帖由 刁蠻 於 2007-6-20 09:10 AM 發表
好丫.. 我是昨天剛入既新會員^0<

lv74 羽靈

P.S. 天哥..你在幫^血滴盟^的還是幫^滴血盟^ 賣廣告呢= =?  你的簽名.......................:~:

好明顯  你眼花   呵呵:smilie_:p:
ps~你是...........................?
一星新手會員 #6
原帖由 chiwah1231 於 2007-6-20 01:16 PM 發表
小霍...逆天...
有事既可以搵我地幫手架

Chaos ^0< 你好丫~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
有事既都可以叫我幫手=_="  雖然上綫時間少....=_="""""""  但我係有心的.....=_=""""""""""""

原帖由 seatohk 於 2007-6-20 11:00 PM 發表

好明顯  你眼花   呵呵:smilie_:p:
ps~你是...........................?

我係....................................................常樂
^^滴血盟^^ 內最懶的一個羽靈 = ='
三星高級會員 #7
刁蠻~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:thup: :thup:

閃人先  唔係要搵人幫我收屍~:smilie_:p:
三星高級會員 #8
加多一句
我們已經有個很美的幫徵  :thup:
回到最頂傳統版

選擇頁數