逍遙online

主題列表 登入
常務管理員 #1
點卡150點  售價  $37
點卡300點  售價  $73

產品名稱:逍遙online 元氣飽滿包
推出日期: 已上市
售價: $12

1.        逍遙Online 主程式光碟2片
2.        說明手冊
3.        「血池」*1+「馴獸訣」*1 +1萬文錢
4.        「逍遙」自在桌布5款
「血池」可於戰鬥後自動補充血量,共999999滴。未來售價為5元新台幣。
「馴獸訣」使用後可恢復寵物忠誠度為100。擁有該道具後,在寵物狀態頁面直接點擊“馴養”即可使用,將極大提升玩家在野外練級或進行任務的效率。未來售價為15元新台幣。

本包裝內容說明如下
1.        大陸06至07年第一名網路遊戲,同時上線人數已經突破65萬人,在各遊戲調查排行榜中第一名,擊敗大陸的魔獸世界,獲最受玩家喜愛遊戲。
2.        屬於新一代回合制網路遊戲!
3.        遊戲免費,販賣商城道具。
4.        遊戲包括,以下各種特色系統:寵物系統、移動精靈、自動打怪、造型變化系統、隨機任務系統、視窗多開系統,還有走路撿到錢,打怪遇神仙,師父千里傳教誨,妖獸求饒贈寶圖…各種你不曾想到的“突發事件”讓無聊的練級過程變得樂趣多多、逍遙多多!。

2000FUN(北角)
北角英皇道288號柏麗廣場51B-C號地鋪(地鐵炮台山站)
2887 0093

2000FUN(荃灣區)
荃灣荃豐中心地下A7 A鋪
2498 3168

六星鑽石會員 #2
物品說明:
「血池」:可於戰鬥後自動補充血量,共999999滴。未來售價為5元新台幣

邊有人用得著丫...跟本冇咩可能有人有咁多血,有一半已經偷笑==
VIP會員 #3
有血池!!!
真係不錯!!!!
我用到而家都未用完@@
三星高級會員 #4
我想要靈池多d= =
七星元老會員 #5
原帖由 啪~啪~ 於 2007-7-9 06:12 PM 發表
我想要靈池多d= =

我都係咁話-0-
版主 #6
原帖由 夜遊魂 於 2007-7-9 05:39 PM 發表
物品說明:
「血池」:可於戰鬥後自動補充血量,共999999滴。未來售價為5元新台幣

邊有人用得著丫...跟本冇咩可能有人有咁多血,有一半已經偷笑==

血池係你次次打完...-.-會自動加滿。

直至用晒999999血量。
版主 #7
超級歸元露

呢枝正喎 - -可以把隻唔係寶寶既洗到變寶寶。
一星新手會員 #8
good.......
二轉會員 #9
原帖由 Mr.豪 於 2007-7-9 06:55 PM 發表
超級歸元露

呢枝正喎 - -可以把隻唔係寶寶既洗到變寶寶。

用完之後本來 (野生) 會變 (寶寶)嗎?
版主 #10
原帖由 R‧屎忽 於 2007-7-9 08:04 PM 發表

用完之後本來 (野生) 會變 (寶寶)嗎?

會瓜-.-。
VIP會員 #11
呢D血池靈池...遲D應該會有得賣架- -?
可能要用點數買
二轉會員 #12
真係會係香港有得買咩==
唔好到時冇wo
血池冇咩野~
又唔係戰鬥用..
歸元露先有用@@
因為你高lv左你地知道啦
20m up先有得買.....
又唔係多
如果香港有~我最多買5包~之後你出咩我一樣唔買@@
5包可以用到我50-80lv@@
五星白金會員 #13
原帖由 ~從零開始~ 於 2007-7-9 10:43 PM 發表
真係會係香港有得買咩==
唔好到時冇wo
血池冇咩野~
又唔係戰鬥用..
歸元露先有用@@
因為你高lv左你地知道啦
20m up先有得買.....
又唔係多
如果香港有~我最多買5包~之後你出咩我一樣唔買@@
5包可以用到 ...

呢d包 1包咩都夠=.=
三星高級會員 #14
超級歸元露 正 <---- 有得交易重正 :thup: :thup:
不過最重要嘰係佢幾時公測= =....
個1萬蚊 同 d桌布 對我黎講 都係 矛咩作用= ="...
二轉會員 #15
原帖由 永久會員 於 2007-7-10 01:48 AM 發表

呢d包 1包咩都夠=.=

我這個人呢
多數玩game
買一定最小2包
1包唔開@@
不過又係wo@@
1包咩都夠...
有我要3包啦
5包又好像多了一點
二轉會員 #16
超級歸元露...無價寶啵...
用歸元露算啦..又平又好用!!
版主 #17
原帖由 揚武小邪 於 2007-7-11 09:23 AM 發表
超級歸元露...無價寶啵...
用歸元露算啦..又平又好用!!

有得送@@無理由唔用。
四星黃金會員 #18
h我怕ob開始果時hk仲未有得賣-0-
六星鑽石會員 #19
我個血池定陣仲係~~用左果小小=.=而加仲係9字頭=.=!!
三星高級會員 #20
咁果d仙卡點算
   如果我地玩果時要果d咩卡咩卡
      唔通要買點??姐係當月費??
                 吹脹
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數