Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #21
原帖由 ~@賢@~ 於 2007-8-5 02:54 PM 發表

小朋友
光暗制應該幫到你

=.=原來係咁...
我唔識姐...岩岩上手咋部機

二轉會員 #22
有無防具代碼表~_~
VIP會員 #23
原帖由 ~子康~ 於 2007-8-5 05:30 PM 發表
有無防具代碼表~_~

幫你搵下:redface:
唔多見
四星黃金會員 #24
個血量表既file放係邊~?
同埋點玩架~thx~
四星黃金會員 #25
無限彈藥:(須鎖定子彈存放的格子的數值,見上)
007E86DB 數值:6

呢個唔係好明點用  請指教

應該係view memory 入面改定點
四星黃金會員 #26
果d點改到99999999
一星新手會員 #27
這樣算是什麼?金手子?玩野?
一星新手會員 #28
雄火龍S的腳,帶碼是什麼
各位大大幫幫亡
二星初級會員 #29
我想問咩叫ms/?可以講比我知嗎?
四星黃金會員 #30
mhf have any cheat code yet?
一星新手會員 #31
最左手面..個地址點轉?!
四星黃金會員 #32
岩岩整左下面呢個:
裝備的修改

惡魔武器(雙刀)攻擊力3840,如產生什麼錯誤導致存檔丟失本人不負責

輸入地址010C2E60即係裝備在身上武器
將 +2 +3位置原有數值修改為592C,
之後保存遊戲,退出,重新進入將看到效果!千萬別看裝備屬性,必定死機!

倉庫第1格:010C2F04
倉庫第2格:010C2F10
倉庫第3格:010C2F1C
倉庫第4格:010C2F28

做左個步驟後....入唔返個save....
好驚.....點整返好佢呀.....樓主
七星元老會員 #33
我本身用psp2000, ver3.60m33, 用唔到cheatmaster同laboko, 有咩方法可以解決??
一星新手會員 #34
原帖由 ~@賢@~ 於 2007-7-16 01:26 AM 發表
人物變大
【scm】
開了cheat master之後按address table,
之後是但打個名,之後打0x007E82A3,
之後選AUTO,WRITE
之後係value打入0000032832
之後0x007E82A7,同0x007E82AB都係好似上邊咁打就會變到巨人
00 ...

唔未好識搞喎''...應該係好怕搞錯唔知點算!可唔可比埋圖視呀!
我入到去''address table''之後就出現一個表既:但係佢有5行..我應算邊行呀?
第一行係:new         01.................
第二行係:new         01.........                 大概係咁啦!應算邊行呀?
.........最好比所有步驟的圖視我啦..................求下你啦令女!
一星新手會員 #35
有冇可能改彎大少的是怪獸呢?
如果可以...請教教我:smilie_:P2: ...thx
四星黃金會員 #36
我想知道睇血要點整多d
四星黃金會員 #37
我睇極都唔明呀
唔識開呀
可唔可以俾個影片我睇呀 ?

四星黃金會員 #38
有無人可以放你地既MhP2 cheat master上黎= =
我唔知點解整極入左game都開唔到=0=""

我想要個有可以開/閂 無限血 氣 同埋唔使用道具唔扣既MhP2 cheat master
一星新手會員 #39
特殊代碼(任務中使用):007e83de 00000004效果為怪物54你!

太刀特殊力 007E9138   0x00000064

直接完成任務    010D867C   0x00000032

防守任務中,城的耐久度 010c2d47 01028100

I dont know how to use...
what is 0x00000032 ??
for CheatMaster 6.0 or 7.0?
一星新手會員 #40
請你更新一下....你post的3.71係用唔到
回到最頂傳統版

選擇頁數