百變Online

主題列表 登入
超級版主 #1
《百變Online》將於8/8中午12時開始公開測試,在此提醒玩家,
於封測期間所使用之帳號並不能登入公測伺服器,玩家可前往GASH網頁申請《百變Online》遊戲帳號。
公測版之遊戲程式可於官網下載區下載,或使用封測版之程式進行自動更新。

如玩家對開設遊戲帳號、下載主程式等有任何疑問,歡迎致電21698777向客服人員查詢。

百變Online營運團隊上

公告連結: [url]http://www.gamania.com.hk/getamped/notice_popup.aspx?guid=2039 [/url]
三星高級會員 #2
原帖由 神田英二 於 2007-7-25 08:02 PM 發表
下載封測版本遊戲主程式

估唔到download得咁快 ^^
有116 KB/s
仲以為咁多人down一定好慢~

三星高級會員 #3
原帖由 xChungx 於 2007-7-25 08:15 PM 發表

估唔到download得咁快 ^^
有116 KB/s
仲以為咁多人down一定好慢~

e,你都係用呢個來下載@@我都係啵,不過我得2x KB/s= =搞錯,
仲有,你點影相既~"~?

五星白金會員 #4
我dl緊 都係得2x kb:mad:
三星高級會員 #5
原帖由 johnchoi1991 於 2007-7-25 08:17 PM 發表

e,你都係用呢個來下載@@我都係啵,不過我得2x KB/s= =搞錯,
仲有,你點影相既~"~?

影相?
你要係keyboard按 [Print Screen SysRq] <------ [delete]上2個就係~
then,,,開小畫家,,貼上~
四星黃金會員 #6
得2x kb
慢慢來~慢慢來~
四星黃金會員 #7
樓主,多謝晒你:smilie_!!:
五星白金會員 #8
我m幾=-=
好快~~
三星高級會員 #9
家陣仲有人用電話線架咩     2 K -,-
論壇乞丐 #10