卡巴拉島 貼圖區

主題列表 登入
二轉會員 #21
原帖由 LE^O^ 於 2007-8-11 07:45 PM 發表
爛巴士-3-放我飛機!!

鍚番當冇數:smilie_:10:
二轉會員 #22
原帖由 19580321 於 2007-8-16 03:00 PM 發表
@口@"我隻兔仔呀!!!!!=_________=暈倒20......好失禮-_-+

邊失禮呢.....
2家都有人話你勁LA:ro07:
一星新手會員 #23
原帖由 coz~ 於 2007-8-18 10:12 AM 發表

邊失禮呢.....
2家都有人話你勁LA:ro07:

=.=勁!?:ro08: 他真會安慰人
一星新手會員 #24
原帖由 19580321 於 2007-8-16 03:00 PM 發表
@口@"我隻兔仔呀!!!!!=_________=暈倒20......好失禮-_-+

蛋蛋~
估5到會見到你以前@v@
一d都5失禮~
我平日暈得仲多
二轉會員 #25
原帖由 19580321 於 2007-8-19 05:54 PM 發表

=.=勁!?:ro08: 他真會安慰人

睇黎你2家好勁咁bo=口=.....
一星新手會員 #26
原帖由 coz~ 於 2007-8-21 10:33 PM 發表

睇黎你2家好勁咁bo=口=.....

@0@巴士你真會安慰人:smilie_:D5:
XDDDDDDDDDDDface_l_18:

0,0咁你冇玩卡巴咁耐,有咩搞作呀@@?
論壇乞丐 #27
原帖由 coz~ 於 2007-8-18 10:07 AM 發表

鍚番當冇數:smilie_:10:

而家好掛住你-/\-Msn又唔搵我
一星新手會員 #28
巨型蝸牛 好似 鼻涕蟲-3333333-
三星高級會員 #29
一年!?
你現在好勁了吧^^
二星初級會員 #30
:smilie_:)3: 有點懷念,我都有1年冇玩了
一星新手會員 #31
很的的帖..有感而發!.....
二星初級會員 #32
多謝分享..............我57- -
二星初級會員 #33
好多重前既新手 衣家都大個仔啦^_^ 果時我仲禁住你地玩XD
五星白金會員 #34
我都無玩成2年幾啦!
當時我個名叫蘋果橙:ro02:
一隻用人手升上200lv槍獅:ro04:
三星高級會員 #35
雖然乜相都睇唔到!
不過我對你個名,你公會同獅龍成仲有記憶.
我都係卡巴幾年前既玩家也在幾年前賣了AC
發現在這個壇能搵返以前的戰友呢!
卡巴的回憶真的很美好!
可惜我有一次洗機洗了所有CAPTURE,而家只淨下幾張圖而已
二星初級會員 #36
仲想懷念下 死哂圖=[
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數