瘋狂賽車之激鬥賽車

主題列表 登入
版主 #1
各位激鬥賽車版版友,如果你們對賽車版有任何建議,
例如想要甚麼活動,或覺得本版有甚麼可以改善的地方,可以在此提出
對版規有異議,或覺得有缺漏,均可發表意見
如果提出有建設性,或好的建議我會加分鼓勵

投訴方法:把內容隱藏回覆便可以^^
<div id="code">

手機版未支援觀看積分限制的隱藏子內容

</div>
在此呃分,吹水者會被重扣

一星新手會員 #2
為何不用p2p技術分享遊戲檔呢?
二星初級會員 #3
佢分配點數果到好唔得呀
唔係成日得 我入左7次都唔得
二星初級會員 #4
我平時唔多爆粗 今次俾e隻game搞到我唔爆唔得
版主 #5
係對本版有意見才在此發表:dump:
對遊戲有意見在主版討論吧
三星高級會員 #6
我想玩果時
地圖上玩家粒星唔好咁大"
都唔知咁大黎做咩?
又阻住我睇個彎有幾大喎
三星高級會員 #7
希望可以有團隊極速......唔用道具....會唔會有呢?
二星初級會員 #8
新場 西部 個場

1.圈數太多
2. 個場好悶
3.冇捷徑
4.太長d路

我要玩誠 4-5 分中 = =
二星初級會員 #9
可唔可以更更新....a...因為呢個野通常唔知點解好lag.....
二星初級會員 #10

手機版未支援觀看積分限制的隱藏子內容

二星初級會員 #11
我想激x賽車加一個比賽分新手,低級,中級,高級,極級,新手1-10lv,低級11-25lv,中級26-40lv,高級41-50lv,極級51-64lv,仲要在比賽前1個月在2000fun俾人報名
二星初級會員 #12
應該經常增加商城車車,掛飾等
吾好一星期先加一次:smilie_!!:
三星高級會員 #13
官網download唔到DirextX 9.0 C
新ge玩家根本無辦法玩=__='
難怪玩家人數沒法增加
二星初級會員 #14
出XTORM樂園新場 玩左1個月都冇XTORM樂園=.=
四星黃金會員 #15
d地方我玩到,唔想在玩...出下新地方會好d
七星元老會員 #16
幾時出貼圖區 @w@
七星元老會員 #17
我想問係貼圖區貼野會唔會加分架? -0-
六星鑽石會員 #18
原帖由 #)無名(+ 於 2007-10-20 03:34 PM 發表
我想問係貼圖區貼野會唔會加分架? -0-

:ro00: 貼得好咪有分加囉
放心,,我一定會豪一分比你:donno:
七星元老會員 #19
原帖由 飛機場^_^ 於 2007-10-20 05:36 PM 發表

:ro00: 貼得好咪有分加囉
放心,,我一定會豪一分比你:donno:

咁我依家貼喇 =v=
四星黃金會員 #20
原帖由 #)無名(+ 於 2007-10-20 18:02 發表

咁我依家貼喇 =v=

你慢慢貼喇!!!我到左三星都唔會加1個GD俾你!!

(講笑)
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數