絲路Online

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
轉去玩國際版.....,真係多好多人:smilie_:D4:

我之前都係玩台版...人少得很(幾日前login入去睇.....個城得小貓三四隻:ro00:

最緊要係server多人,同埋唔Lag.

希望多D香港人加入
國際版絲路官網--> http://www.joymax.com/silkroad/

17-03-09新開 Server: Apollo (New)

公會 [StaR_NiGhT] 招生中!!!

有興趣加入可以>按我<

三星高級會員 #2
你開個個公會叫咩名 @@"

我都係玩尼個 ser 嫁 . . . . 你叫咩名 =3="
四星黃金會員 #3
你叫咩名?
我上線+你:ro07:

二星初級會員 #4
我係game度mail左你

國際版真係好多人^^
台版好似玩單機game咁= =
四星黃金會員 #5
國際版打唔打到中文字嫁=.=
二星初級會員 #6
打英文囉,我都係打D簡單英文咋,都OK

有視窗化香港人可以用msn打中文傾都好方便:smilie_:P2:
二星初級會員 #7
我連個網都上唔到,點算=.=
四星黃金會員 #8
我玩台灣個隻- - 而家入到ser 就彈我game-.- 唉..都唔知點算--'' 係唔係台風攪玩唔到呢:ro08:
四星黃金會員 #9
原帖由 cowmo 於 2/10/07 11:54 PM 發表
我連個網都上唔到,點算=.=

我上到wo..........你試多幾次睇吓
二星初級會員 #10
比國際版個網我牙-_-唔該..好想玩.年幾之前玩過絲路之後..而家又想玩.唔該牙-_-你個國際版網上唔到-_- 0r add我msn比我xd    lokt99@hotmail.com
四星黃金會員 #11
原帖由 傻洛~ 於 19/10/07 05:30 PM 發表
比國際版個網我牙-_-唔該..好想玩.年幾之前玩過絲路之後..而家又想玩.唔該牙-_-你個國際版網上唔到-_- 0r add我msn比我xd    lokt99@hotmail.com

試多次 ---> http://www.silkroadonline.net/
二星初級會員 #12
點解我玩玩下就彈左下面以下既錯誤視窗↓
因為有d係亂碼  我打唔到:face_l_14:
OS : Windows XP Professional Edition Service Pack 2 (build 2600)
CPU : Intel(R) Core(TM)2 CPU          6320  @ 1.86GHz
Memory : Physical(2047.0MB), Page(3939.3MB), Virtual(2047.9MB)
Graphic Card : HAL (mixed vp): NVIDIA GeForce 8600 GT
Graphic Card Version : 6.14.0011.5827
Graphic Driver Date : 2007- 5-11 06:03
Build(exe) : [2007-10-11] [18:35:08]

請問出左咩事呢?
請各位仁兄解答

我係玩國際版
四星黃金會員 #13
原帖由 墨勒根才子 於 20/10/07 10:08 AM 發表
點解我玩玩下就彈左下面以下既錯誤視窗↓
因為有d係亂碼  我打唔到:face_l_14:
OS : Windows XP Professional Edition Service Pack 2 (build 2600)
CPU : Intel(R) Core(TM)2 CPU          6320  @ 1.86GH ...

我都見過有人係咁,
要重新下載過主程式 重裝先至冇事

唔知你係咪都係咁,不過都可以試吓~~~
二星初級會員 #14
我想入
我msn:a1357923456@hotmail.com
因為未申請ac所以未有人
請加我
二轉會員 #15
嗨嗨~我玩ar
叫 5thelement

氣功c....想玩弓手-.-但唔識玩

msn
joypark902@hotmail.com

多多指教=.=教下我玩...之前玩過台版3日.....乜都唔識
一星新手會員 #16
原帖由 ~冷傲天~ 於 2007-11-20 12:17 AM 發表
嗨嗨~我玩ar
叫 5thelement

氣功c....想玩弓手-.-但唔識玩

msn
joypark902@hotmail.com

多多指教=.=教下我玩...之前玩過台版3日.....乜都唔識

你幾 lv ? 我都重玩緊個力弓 @_@"
三星高級會員 #17
我都想入
我msn: johnlampui11@hotmail.com
六星鑽石會員 #18
其實宜家仲有無人玩架- -
四星黃金會員 #19
冇乜香港人玩(server仲好多人玩,有時login唔添), 之前入左公會個D 好多都無晒影:ro08:

我主要隻人都80Lv, e+都少左online, 玩緊雙手劍 仲有法師, 得閒先至玩:smilie_:P2:
六星鑽石會員 #20
我入  保證長玩   odin         名:Rock1987

之前玩到雙斧65  不過見台灣冇咩人玩就冇玩 國際正呀 好多人 新手城都爆曬@@
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數