決地戰將Online

主題列表 登入
二轉會員 #1
...我諗隻game 指都係紅一時..
1.   (蟲)我入到GAME  好多room都係冇人做蟲
     等一做蟲 等成10min都有- -"
2.   (蟲)我諗點解會冇人做蟲..就做一次蟲啦
      - -入到去我E為係到玩魔獸3 ..勁白痴咁睇住d人射爆哂d蟲
3.   (人)..e為好正 入到去 得個射..不斷射... 射到悶- -"
4.   (人) 無限彈藥- -"... 按住個左kick就咩都唔洗理

玩完一日.就del左  可能係冇咩朋友玩
   又唔知d人講咩...
二星初級會員 #2
係....玩左日都悶 玩人都唔使講技術 按住射人就完場-,-
一星新手會員 #3
原帖由 拉筋手下 於 2007-9-1 09:35 PM 發表
...我諗隻game 指都係紅一時..
1.   (蟲)我入到GAME  好多room都係冇人做蟲
     等一做蟲 等成10min都有- -"
2.   (蟲)我諗點解會冇人做蟲..就做一次蟲啦
      - -入到去我E為係到玩魔獸3 ..勁白痴咁睇住 ...

無其他槍GAME咁好玩!!

同埋聲音效果好唔得!!一D都唔次係槍既聲
三星高級會員 #4
唔知以為好好玩,未玩個時諗住會好似星河戰隊咁,比蟲追住黎殺
圓來,只要企係到係咁開槍就得,玩左幾場,game都de埋
悶到爆呀
六星鑽石會員 #5
好悶囉 隻game
根本人類係佔盡優勢...
反而蟲類....完全唔夠抽
四星黃金會員 #6
原帖由 無心所用 於 2007-9-2 04:53 PM 發表
好悶囉 隻game
根本人類係佔盡優勢...
反而蟲類....完全唔夠抽

蟲你識用勁過人架~
好明顯你係廢物先咁講~
唔識野咪煩啦死廢物~
廢物廢物廢物廢物廢物廢物:smilie_/(:
五星白金會員 #7
原帖由 john01006 於 2007-9-3 02:30 PM 發表

蟲你識用勁過人架~
好明顯你係廢物先咁講~
唔識野咪煩啦死廢物~

唔使咁激動...有邊個一開波係好識玩呢隻GAME...應該係話即戰...?
四星黃金會員 #8
我玩蟲... 如果對方蟲都係識用

10場都有6場WIN...就算攻唔陷基地 都殺左3~10個人左右...

有時撞到新手蟲族玩家 連蟲都唔識生產 真係幾難頂...

仲要話蟲族咁垃圾 玩完即踢佢 唔識玩就話垃圾~.~

四星黃金會員 #9
原帖由 john01006 於 2007-9-3 02:30 PM 發表

蟲你識用勁過人架~
好明顯你係廢物先咁講~
唔識野咪煩啦死廢物~

唔好咁激動 =] 佢仲未撞到真正用蟲高手face_l_18:
二轉會員 #10
= =講真 做蟲真係唔係太好玩...
眼金金睇咁d 蟲仔比d死人頭射爆哂
二星初級會員 #11
完全唔覺人族玩晒囉- -
我玩人負數....虫我正囉=]
四星黃金會員 #12
講真- -呢隻game好唔掂 識唔識玩都好- -
唔好玩 !!!!!!!!!!!
三星高級會員 #13
E+唔係講咩族屈唔屈既問題...
係個系統好唔好/個Game既模式好唔好玩既問題..
如:人類無限子彈...星河戰隊 D士兵都要入子彈啦...
超人都會冇能量啦....

佢加強人類武器攻擊力..換黎要入子彈我覺得冇問題...
彈量方面100-200發

不過我冇玩過呢隻Game:D2
二星初級會員 #14
THX..........CCC
四星黃金會員 #15
大家而家再試試....
唔再係咁傢啦...
人類企係到淨開槍 一定會死
同唔係咁易贏
d蟲係多到你用普通槍 跟本打唔晒-.-...
五星白金會員 #16
蟲族好用過人族耶~~~~~~
識玩蟲仔GA人 知道點樣放蟲仔出去殺人丫
六星鑽石會員 #17
2個識玩o既虫族基本上贏晒
三星高級會員 #18
e為好正 入到去 得個射..不斷射... 射到悶

十分認同,, 隻game廢到冇得再廢,, , win唔win其次,, 長期按開槍9shot,, 無聊
9shot都好玩咩?,, ,
二星初級會員 #19
係....玩左日都悶
二轉會員 #20
我相信呢隻game好快摺埋
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數